Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
HTCX715 #17860 üzenetére
Ezek privát képek, egy zárt csoportba töltötte fel őket.
Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy Lukács László az akvarisztika és a díszhaltenyésztés területén több évtizeden át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet! Gratulálunk!
"Kedves barátaim! Remélem nem fogtok kivagyisággal vádolni azért, hogy ezt az albumot közszemlére bocsájtom, de úgy érzem az a több, mint 50 év, amelyet a Magyar Akvarisztika szolgálatában és az afrikai sügerek népszerűsítésének jegyében töltöttem feljogosít erre. Végtelenül büszke vagyok a kitüntetésre, büszke vagyok arra, hogy olyan barátaim vannak akik ennek a díjnak odaítélésének lehetőségénél nevemet megemlítették.Továbbá büszke vagyok arra, hogy hazánkban először kapott elismerést e díj által az akvarisztika." Lukács László
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest