Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Köszi az összefoglalót. Amihez kellene ELVILEG (jelenleg csak elvileg), az a Pentax K200D fényképező gép, mely kényes az akksikra. Lassú kisülésűeket szereti, a "normálokkal" be se kapcsol. Illetve, vakuhoz is jól jöhetne, elvileg. Én EZT a töltőt néztem ki. Múltkor volt olyan verzióban, amelyhez akksit is adtak ajándékba, ugyan ennyiért. Nekem az AAA nem kellene, de ez van. 12E egy fokkal elfogadhatóbb, mint a 15E.
Ha lenne hozzá akksi.
-
Allien
veterán
Ez az akksi mennyire újdonság, és markettying?
(NIZN AA CERUZAAKKU 2500 MWH 1.6 V, CONRAD ENERGY)
Ha jól sejtem, ehhez más akksi töltő kellene, IPC-1L nem annyira használható hozzá, ha jól értem. -
Allien
veterán
válasz
post.mader #1769 üzenetére
A másik totyikban írtam azért "pár" mondatot, igaz a K200D-re is.
[link] -
Allien
veterán
Sorry, jól értem, hogy az IPC-L akkor van kész, ha kiírja, hogy full?
-
Allien
veterán
Ugyan, ne szabadkozz, néha én sem veszek észre hasonló dolgokat, de Te pontosabban írtad, ráadásul linket is adtál!
Én is azért vettem, mert 90 perces, és nagy aksi ráadásul relative olcsón. Eredetileg tartaléknak vettem, de mostmár ez lesz az elsődleges aksim, és a másik, Asmann lesz a tarcsi, ha ez lemerül, és kell szufla, mivel a másik töltőm 10 (!) órás töltő.
-
Allien
veterán
febi, mint írtam, én is ott, és u.a. vettem. Jónak jó. Tényleg feltölti 90 perc alatt, és bírja a fotózgatást. Hogy meddig, azt nem tudom!
-
Allien
veterán
válasz
Destroyer #61 üzenetére
Ja, akkor bocsi!
De, álltalában nincsen gond ha ugyan attól a gyártótol veszed a cuccosokat, habár, elvileg más gyártók termékeivel is használhatóak a töltők.
Én az MM-ben vettem Delkin 2500 mA-s aksikat, 90 perces töltővel 6E pénzért. Használtam már, de még nem próbáltam ki az Asmann aksijaimmal a töltőt.
-
Allien
veterán
válasz
Destroyer #59 üzenetére
Van extreme digitalos topic, ott tutira válaszolnak, de azért biztosra mondható, hogy mivel ugyan azon márka ugyan azon árujárol van szó, ezért tuti, hogy tölthető az egy órás töltővel. Viszont, 11E huf-rt nem biztos, hogy megéri (van olcsóbb), bár azért ez nem olyan rossz ár, max 1-2 ezerrel lehet olcsóbban megúszni, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest