Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
Úgy látszik egy kaptafa mint ahogy sejtettem a BC-500 meg az IPC-1L én ezen garanciális tapasztalatom miatt, soha többet nem vásárolok a conradnál, hacsak nem olyan terméket árulnak amit máshol nem lehet kapni.
-
And
veterán
Volt valami közvetlen előzménye a hibának, vagy egyszer csak ilyen lett? A bekarikázott ellenállások a két középső töltőrekesz soros áramfigyelő illetve kisütéskor terhelő ellenállásai. Ha az eset előzmény nélküli, ráadásul nem is a középső rekeszekbe tetted az akku(ka)t, akkor könnyen lehet, hogy a kontroller - a fekete műgyanta védőréteg alatt - hibásodott meg, azzal meg nem tudsz mit kezdeni. A kijelző hibája nem túl valószínű, ha eddig még nem szedted szét a töltőt.
-
hamyka
senior tag
mennyi idős a készülék ?
Én úgy tudom nem javítható
Ha conradtól vetted vidd be, és ha jól tudom 20-25%-al olcsóbban vehetsz ugyanolyan készüléket
üdv
ui: egyéb kérdés?
gondolom 10 ezer ft-ért vetted a töltőt így kb : 8 ezer ft-ért meg is kapod az új töltőt
illetve:
kb: 8 ezer ft a töltő+ 1050 ft a posta így kb: 9100 ft ( kicsit többet számoljunk rá de ez csak kb)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest