Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Tomii25
csendes tag
1: atótól hogy nem jött létre az üzlet miért vagyok tapló? (ezért még nem kéne leirni)
2: akarta a fene csak leirtam a dolgokat
3: mi az hogy kiderült! eddig sem tagadtam hogy én voltam a hunyó! irtam hogy sajnálom hogy nem tudtam elmenni. olvass máánekem is volt olyan üzletem hogy az illető nem jött és nem is hívott.. da attól nem mondtam el minden hülyének, irt azt megint taliztam vele és minden oké volt!
most annyi a különbség hogy már nem kell a cucc, sztem meg őő pipa amiért nem vettem meg, de hát ez van ha nem kell akkor nem kell, nem vagyok köteles megvenni
-
Tomii25
csendes tag
-
Tomii25
csendes tag
válasz
Gorneck #5577 üzenetére
persze hogy nincs meg gondoltam
nekem megvan az összes privi és nem irtam ilyetmiért ha belépek kőtelező irnom neked?? amúgy melóról léptem be és onnan csak meglesni tudom hogy mizu a ph-n!! olyan dolgokról mondasz véleményt amiket nem is tudsz..
nem szórakozok senkivel, de úgy érzem hogy most jogtalanul ócsároltál be!!
-
Tomii25
csendes tag
te mindig mellette vagy!!
tel számomat csak akkor adom meg ha én adok el valamit, forditva nem!
ki ez Gorneck23 hogy mindnki fél tőle azért mert van 32000hsz-e aztán mmár őő itt a f*sza gyerek! 24 órából 30 órát itt tőlt a ph-n 40 éves létére elég szénalmas
csak utálom az olyan embereket mint a Gorneck23 hogy ki ha őő nem
fúúúj
-
Tomii25
csendes tag
Gorneck23-nak egy jóó nagy fekete pont!!
lenéző,Okoskodó viselkedéséért
nem tudtam elmenni a találkozóra és időm se volt szólni neki erre őő egy másik topikban elhordott mindenek
na pont ilyen őőő mindenkit birál.. undoritó
lehet hogy valakinek van jóó benyomása róla, de nekem nagyon nincs én kerülöm az biztos
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest