- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
grrpowa
aktív tag
válasz
ryancooper1 #17487 üzenetére
Az egy dolog hogy te irtál elöbb de én lebeszéltem velle egy konkrét találkozót és nyilván annak adja ell a cipöt aki elöbb átveszi és tud velle beszélni
Az hogy te irtál az egy dolog de gondolom nem eggyeztettetek meg egy fix találkozóban
Na meg ha kitöltenéd az adatlapod rendesen esetleg egy telefonszámot kiirnál lehet könnyebb lenne ja és ha annyira kelett volna a cipő miért nem telefonáltál az eladónak
Felhivod lebeszéled velle hogy neked tuti kell és nincs ilyen probléma ennyi nem egyböl ide kell irkálni
Szeretném ha egy moderátor ezt a hsz-t kitörölné itt semmi köze a dolognak a megbizhatatlansághoz nyilván mindenki azzal üzletel akivel elöbb düllöre jutt
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Speed® #17253 üzenetére
Értem nekem csak azon akadt meg a szemem hogy csomagként nem volt jó .Természetesen ezzel nem azt akartam mondani hogy a sima levélként történő feladásal eggyet értek
Én megértem mind 2 embert viszont az eladó a stilus miatt nem akar segiteni ezt irja,na most én nem tudom miota vitatkoznak stb de mint irtam én is várok már lassan 2 hete egy csomagot egy őstagtól és nyugodt normális hangnemben irtam neki hogy szia sajna még nem érkezett meg a csomag amit feladtál esetleg van ötleted hogy miért.Erre visszairta hogy nem tudja de emegy a postára és utánanéz. Erre irtam neki hogy rendben majd irjon ha tud valamit.Erre ö visszajelzett hogy természetesen ir ahogy tud valamit.Szoval mint látod lehet ezt kulturáltan is nem tudom ugyan hogyaz eladó és vevő között miután ment átt et az üzlet sárdobálásba de én már lassan 2 hette türelmesen és nyugodtan várom a csomagót
Adok még egy hetett emberünknek és majd utána szidom mint a bokrott
-
grrpowa
aktív tag
Csomagként nem volt jó neki
Nem irtam semmit
-
grrpowa
aktív tag
válasz
markzolee #17248 üzenetére
Akkor is te vagy hanyag hogy levélként adsz fell bármit is hogy sporolj párszáz forintót.Ha nem lettél volna zsugori akkor most simán tudnád védeni magad igy meg mindenki azt hissz amit akar mivel irásós bizonyitékod nincsen.Hangsulyozóm én ellhiszem hogy feladtad a csomagót de nincs bizonyitékod rolla igy a posta nagyivben lefogja szarni az egészet és aki elutalta neked a vételárat a semmiért na ö nagyon rosszul járt és ez csakis a te hibád.Érdekes modón én még egy rampárt is csomagként adtam fell postán pedig belerakhattam volna egy sima buborékos boritékba de van annyi esszem hogy igy kifizetek 1080ft de tudom igazolni a feladást ha eltünne az csomag és tudok reklamálni ellenkező esetben velled
Jah postai személyzett mint tanú ki fog a postán rád emlékezni mikor naponta több száz több ezer ember fordul meg a postán és ráadásul ez egyy honappal ezelött történt eset
-
grrpowa
aktív tag
válasz
markzolee #17246 üzenetére
Pedig ez csak a te hibád barátom hogy sima levélként adtad fell a cuccot.Bizonyitsd be hogy feladtad ez már a te gondod lessz , ha a postán ellopták ez is csak a te hibád mert nem ajánlottan adtad fell igy nem lehet nyomon követni.Te baxtad ell mert sporolni akartál párszáz forintót a postán.Én is kb 2 hete várok egy playstation eggyet egy östagtol eggyenlöre nevet nem irok mert igéretett tett hogy utána néz a postán de ö is sima levélként küldte igy kiváncsi lesszek hogy mit tud intézni.Lehet hogy ö tényleg feladta de én bizony nem kaptam meg igy ha nem lessz meg a ps1 én is kénytelen lesszek ide beirni vagy kifizeti nekem annak a tárgynak az értékét amit én küldtem ell neki csomagként NEM LEVÉLKÉNT. Aki sima levélként postáz bármit is vállaljon fellelöséget mivel a posta nem fog vállalni ennyi.Ne párszáz forinton muljon a becsülette
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest