Keresés

Aktív témák

• lezlye

csendes tag

Kérek egy fekete pontot a pacorabanakollégának.
    A hirdetését nem tudom belinkelni, mert érvénytelenítette, de itt van a szövege.
    Pénteken (9-én) megbeszéltünk egy találkozót 9 órára. 8:20-tól folyamatosan hívtam telefonon. 9:20 kor (már a vonaton ültem) kaptam tőle egy SMS-t, hogy bocs elaludt. Felhívtam telefonon, megígérte, hogy a hétvégén elhozza nekem az árút. Meg is erősítette egy privivel. Vasárnap este láttam meg, hogy eladta másnak.
    Nekem az utazás 2500 Ft ba és 4 órámba került.
    Most meg azt privizi, hogy őt is átverték már nem is egyszer.
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ma elmondtam mindennek, csak korrekt eladónak nem.

Eladdó nokia e65 és e51

mindkét telefon független,használt állapotúak.e65 mokka szinü,hátlapja hiányzik,töltö és 2gb-os memkari van hozzá.
    E51 fekete szinü,elölapja a kijelzönél karcos de adok hozzá egy használt,de jó állapotú elölapot.adatkabel és 2gb-os memkari van hozzá.3és7es gomb nem müködik,egyébbként mindkét telefon megbizható,új aksi mindkettöben.E65:7k, E51:5k egyben 10k a két telefon.
    város: Budapest
    elérhetőségek:
    pacorabana

ár: 10 000 Ft
    kérdezd az eladót! - új hozzászólás
    feladva: 2011-09-08

Regisztrált 2008-07-22 22:42. "Ősujjonc" D

• lezlye

csendes tag

válasz pacorabana #15431 üzenetére

Kedves Kolléga!
    Még itt is meghazuttolsz?
    Ellenőrizzed az összeget és az időtartamot az elvirán. Ahhoz még adjál hozzá 2 BKV jegyet!
    Szemétkedő priviket vasárnap este kezdtem el írni, miután kiderült, hogy eszed ágában sincsen az igéretedet betartani! Emlékszel? Azt igérted, hogy elhozod nekem a cuccot!!

És mert téged átvágtak, nem kell neked is beállni az inkorrekt eladók közé!!
    Ha pedig valakinek kárt okozol, azt illik jóvá tenni és nem mellé beszélni!!

Regisztrált 2008-07-22 22:42. "Ősujjonc" D

Aktív témák