Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
dorsy
csendes tag
Es ezek utan elkuldtel egy rosszmaju uzenetet, amit utana termeszetesen siman kimoderaltattal innen.
A tenyek tenyek, megmasitani nem lehet oket. Aki olvasta, latta az eldontotte mit gondoljon.
Felajanlottam 3-4 fele lehetoseget is, hogy kulturaltan megoldjuk Te meg felkaptad a vizet a telefonban es vagdalkozni kezdtel, majd elkuldtel a francba miutan beleegyeztem az 5k-ba. Telefonban is es PM-ben is.
Igy korrekt a dolog, ezt igy kell megoldani.Tilts le nyugodtan, nem fogok egy konnycseppet elmorzsolni. (jahogy mar megtetted holott azutan, hogy bunkoztal PM-ben en meg nem alacsonyodom le es nem irtam vissza?)
Kifogasolhattam volna a stilusod, de nem teszem.
Az, hogy faj, hogy nem hagytam magam megtancoltatni, arrol nem tehetek.
A kari egyelore 21k-mba faj, mindaddig mig nem jon a szamlamra penz (amit itt fogok jelezni).Erdekes ha hetvegen utalok mas bankba, akkor is odaer hetfon (1 munkanap) lehet az en bankom tud valami extrat...
Nem kertem feketet, nem is fogok, dontse el mindenki mit gondol. Jahogy mar nincs itt a sztori, mert cut kollega levetette...
Akkor ennyi, reszemrol nincs mirol beszelni. Vallalni kell a dolgaidat, nem srini, hogy eltuntessek!
ps:
Modoktol pedig elnezest a PM-copy miatt, csak igy nem lehet alatamasztani a dolgot, azt ir(unk), amit akar(unk). -
dorsy
csendes tag
Ezen kivul kihangsulyoznam, hogy o ajanlotta fel az 5k HUF kulonbozetet, amit elfogadtam (vagy ahogy en is vetelkor megteritettem a postakoltseget, tegyen o is igy) megis utana rosszmaju uzenettel "hagyott ott".
Azt pedig gondolom Te sem vallalnad be, hogy mas hibaja miatt Te fizesd meg a postazast.
Amennyiben megjon a penz, a dolgot lezartnak nyilvanitom es itt jelzem majd. -
dorsy
csendes tag
Velem is rendes es korrekt volt mindaddig, mig ki nem derult, hogy hibazott es rendbe kene rakni a dolgot. Elismerte a hibat, de ram akarta terhelni a koltseget, en pedig nem mentem bele.
A privatbol minden szemelyes dolgot kiikszelgettem, ha nem mutatom meg, ugy azt mondok, amit akarok.
Egyebkent pedig tudtommal minden magyar banknal egy banki atutalasi nap (munkanap) alatt folynak a forint-atutalasok, azt irta tegnap elkuldte a penzt, de az eddig meg nem ert ide.Ezzel szemben, amit en kuldtem neki, gyakorlatilag azonnal odaert.
-
dorsy
csendes tag
válasz
Vikike9310 #15670 üzenetére
Nem is feltetelezem, hogy a kifogasok nem lennenek igazak, de az o hibaja miatt nem nekem kellene koltsegekbe vernem magam. Legalabbis szerintem, ha korrekt a srac, akkor nem. Mivel a vegen nem azt kaptam, amit vettem volna, a karom egyertelmu, de ennel tobbet nem sikerult "kicsikarni" belole.
Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- BMW M57 főtengely ékszíjtárcsa
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - Több, mint 1 év bolti garival! -
- ASUS ROG STRIX AMD RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit RGB videokártya eladó dobozában!
- WELLPUR FRYA GT30 gold Fekvőbetét 160x200 cm WELLPUR FRYA GT30
- Sony DSC-H20 digitális fényképező eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest