Aktív témák
-
Loretto
veterán
Nem lehetne abbahagyni a dolog n+1. átrágását?
-
Loretto
veterán
Mielőtt mindenki a regisztrációs időből indulna ki, vannak, akik a Plusabitot olvasták, de csak jóval később regisztráltak. Nem tudom jelen esetben mi az igazság, de mint potenciális alternatívát, ezt sem szabad kizárni. Amennyiben valaki arra vetemedne, hogy megkérdezi mi a plusabit, az már le is leplezte magát.
Mindez tényleg off. -
Loretto
veterán
lassan a címet kellene változtatni. bár biztos reagál majd hobizoli.
-
Loretto
veterán
ugye nem baj
Bővebben: link -
Loretto
veterán
válasz
_Volkovy_ #11 üzenetére
azóta sem látni.
BobMaster: biza én is inkább felmegyek pestre (pécsről)mert jobban szeretem én átvenni a dolgokat, ha lehet próba, mert utána nincs mit magyarázni.átvattad? ávetted. ment?ment. akkor miről kell beszélni?
persze ha a posta akkor igy +ugy , lehet keverni a huzat biztosítás ide vagy oda.
sajnos az ilyen események lassan arra fognak ösztönözni hogy 4 vagy 5 embertől veszek(akik +bízhatóak), kelljen bár többet fizetnem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged