Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• moddingR

aktív tag

válasz retfirg #15606 üzenetére

Csakhogy reagáljak:

-Nincs semmilyen értékelésed természetes hogy nem bízok meg benned főleg hogy a haverodat beengedjem a lakásba. Az csak egy dolog hogy te 2008ba regisztráltál de az semmit nem biztosít.
    -Te biztos tökéletes vagy hogy még életedbe nem hibáztál. A CPU-Z elírás volt. Szóra se érdemes ilyet megemlíteni. :DDD :DDD :DDD
    - A videóban az eladni kívánt GTX560Ti kari volt amit ennél korrektebben szerintem senki nem filmezett volna le neked. Ennél tökéletesebb bizonyítékot nem tudtam volna küldeni a videókártyáról hogy működik tökéletesen, rajta van minden.
    - Arról volt szó hogy a hétvégén jön a haverod hozza a pénzt a karit és én is viszem a karit. De te közbe írtad hogy a hverodnak közbe jött valami ezért csak jövőhét szerdán lenne jó az átvétel. Erre írtam hogy ha addig kapok KP-s ajánlatot akkor nem fogom tartogatni neked mert elsősorban a szombati nap volt megbeszélve!!!

" Miután mindent lenyeltem és engedtem, elkezd szórakozni meg szó szerint sz*patni.[l] "

Nemtudom te milyen szopatásról beszélsz amikor PÉNTEKEN írtad hogy szombaton jön a haverod üzletelni és még szombaton hajnali 2órakkor is azt írtad hogy jön erre délbe írod hogy sajnálod és neked kellemetlen de a haverod nem ér rá mert közbe jött neki valami és akkor MARAD AZ EREDETI TERV VAGYIS A JÖVŐHÉT. na de milyen jövőhét? Amikor azon kívül hogy te szombatot mondtál semmi más nem volt megbeszélve könyörgöm????? :Y :Y :Y

" [l]Közöltem vele, hogy ha ezt így eljátsza, garantáltam leírom ide az egészet, ez a minimum
    - Az eddig is elég fura paranoid viselkedésre rátett egy lapáttal, megsértődött és azt mondta, akkor egyszerűen nincs üzlet (miközben már kártyák cseérlődtek, szívességeket kértem, úton van hozzá a cucc)
    ...és egyénként is, (miután az elején az volt a fő indok mindenre, hogy neki 20 pirospontja van nekem meg egy se) az nem számít, hogy én negatívat írok, meg nem tehetem közzé a privátot, itt én őt nem pontozhatom negatívan. Szóval csak dícsérni lehet.[l] "

A fenti mondataidra pedig nem tudok mit reagálni annyira születlenség az egész hogy az már hihetetlen. :O :W A privátokra meg van egy szabály hogy csak a másik fél beleegyezésével teheted közzé.

Ennek fényében én nem tartom indokoltnak hogy ezért a sok sületlenségért amit összehordott én feketét kapjak.

A post végi félkövér-dőlt szedést hagyjuk már meg a moderátoroknak, köszönöm!

[ Módosította: kaller1 ]

• retfirg

tag

válasz retfirg #15606 üzenetére

(Természetesen a hírdetésben eredetileg az szerepelt, hogy beszámít, ez utólag módosult.)

...és első (és remélhetőleg utolsó) alkalom lévén nem volt tökéletes: Tehát a megajánlott fekete pont moddingR -nek van címezve.

Aktív témák