- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Kapcsoljátok be a DMA-t!
-
marlowe
csendes tag
Esetlegesen egy jó megoldás:
Az output-ot állítsd be directsoundra, ha azon van, akkor wav out-ra. (lényeg, hogy cseréld meg :)
Aztán lépj ki, majd indítsd újra. Nekem anno ez megoldotta a problémát. -
elmo
aktív tag
Hi! Nekem meg a SETI futtatása közben vannak gondok, Win XP alatt (2000 alatt is volt). DMA enegedve van, de nálam szvsz nem a winyó kavar be. Ja, ASUS A7V-E, Duron 800, 384 MB RAM. 5letek?
Kösz.
udv,
Elmo -
guest
veterán
Egyik haveromnál is ez volt a bibi!!
A megoldás a winchester beállításaiban volt.Neki volt egy DMA progija dosban és azt kellett beállítania.Értsd: ATA 100-ra kellett állítania.Gondolom neked csak BIOS-ban kell beállítani. Windowsban is ellenőrizd a DMA beállítást.Plussz érdemes feltenni a gyári IDE vezérlőt.
Ez a probléma neki másolás közben volt.Akkor recsegett neki. -
khalox
őstag
Nálam is akadt a lejátszás minden másolás végén pl. meg lemezműveleteknél. A megoldás az volt, hogy kicseréltem a winchester KÁBELt... (mást nem csináltam vele...) Hogy miért pont ez volt rá a megoldás azt nem tudom, nekem is úgy mondták...
-
Gabika
csendes tag
Szia !
Probald meg ugy hogy letiltod az eppen aktualis virusfigyelot ( persze ha van ) ; utanna egy szemet sem fog akadozni ...
Udv,
Gabi -
SeF
tag
Hy! Én visszatenném a WinAmp-ban High-ra vagy normal-ra! Milyen modemed van belső avagy külső? Isa-s vagy PCI? A win modemek kb.20% erőforrást használnak. Sajátgép adatlapon nézd meg mennyi! Nem kellene egy tiszta Windows? A 98 különben sem ismeri a mai rendszereket. Használj ME-t vagy XP-t, esetleg 2000-ret ezeket már teljesen 32bitesek. Ja és vedd vissza az FSB-t 100-ra lehet a lap is befolyásolhatja! Milyen programok indúlnak el automatikusan? Msconfig-ban mézd meg és kapcsold ki ami nem kell! Sok sikert!
-
HatER
csendes tag
hello! mennyi memod van?
nekem 128MB, és a file buffer a winampban 128KB-ra van állítva
highest beállítás mellett...
milyen gép? -
guest
veterán
Akad a Winampom mp3 lejátszás Win98 alatt internetezés közben vagy akármilyen program elindításakor pl windows commander. Pedig a winamp settingsében highest prioritásra van állítva és az egész mp3-at berakja a memóriába lejátszás előtt, tehán nem a hd-ről játsza.
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest