Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hali!
Egy Colt spring pisztollyal kezdtem es most sikerult beszerezni egy Well R8at, g3 sas. Nagyon popec cucc sztem az arahoz kepest, 400as hicap tar (vagy 425) es alapbol szepen visz. Rakattam bele egy CA hop up-ot es egy alap Marui tavot azt mondjak visz. (nem tudom mennyi az alap marui, mert alap maruival meg nem lottem
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg 
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg