- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Fujifilm X
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Воланд
titán
Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok, vagy Otthoni hálózat és internet megosztás.
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt! -
Eskimoka
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám... A helyzet a következő:
Adott egy D-link wireless router egy gép mellett, egyik szobában. Másik szobában adott egy Asus Oplay médialejátszó ami kábelen keresztül csatlakozik a routeren keresztül a géphez, nethez, eddig minden jó is volt. Vettem egy Wi-Fi képes ZTE-Blade telefont és szeretném használni is, de a jel nem jut át a falon sajnálatos módon. Beszereztem egy Air Live WL 5460-as access point-ot, kölcsönbe (eddig nem volt használva, azt sem tudták mi az) viszont itt most elakadtam egy kicsit. Az AP-n két vezetékes LAN aljzat van, én korábban azt gondoltam, hogy az egyikbe bemegy a routerből, a másikon kijön, az megy az Oplay-be, közben meg szépen adja majd a Wi-Fi jelet is.
Sajnos ez nem igazán jött össze. Ha bedugom a LAN kábeleket akkor nincs semmi gond, az Oplay látja a hálózatot, tudok filmet nézni. De Wi-Fi jel az sajnos nincs egy deka sem
. Nem tudom mi lehet a gond... Valamit konfigurálni kéne vajon a routeren? Vagy hibás az alapkoncepcióm és amire akarnám használni nem lesz jó soha?
Megpróbáltam a routert konfigurálni, megtaláltam az AP kézikönyvét, átállítottam a routert az AP kézikönyvben megadott default 192.168.100.X-es IP-re, de nem tudok belépni az AP böngésző felületére...
Már egy kicsit ideges vagyok sajnos, nem gondoltam volna, hogy ennyi baj lesz ezzel...
Lehet, hogy kicsit hektikus a leírás, de remélem minden benne van ami kell...Minden segítséget Köszönettel fogadok
!
Üdv: Eskimoka
Aktív témák
- Eladó Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Sony α6700 + Sigma MC-11 csomag + AJÁNDÉK
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest