Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LexFeci
csendes tag
Sziasztok,
Most ajánlották nekem ezt a lejátszót, s mivel egy (lehet egyedi, nem tudom,) olyan hibába ütköztem, amit az ismerősök akik ajánlották, náluk nem bukkant fel. Netrádiókat szeretnék elmenteni, ez szép és jó, csak hogy elmenti amiket megadok, majd a gép újraindítása során, mikor újra beindítom a progit, csak néhányat jegyzett meg a mentettek közül Próbáltam régebbi verziót és úgy frissíteni, egyszerűen már ötletem nincs hol és mivel (miben lehet a hiba. Esetleg valaki járt már hasonlóan? Van valamilyen megoldás? Most visszatértem a winamphoz, az legalább kezeli, amit lementek benne
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest