Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LexFeci
újonc
Sziasztok,
Most ajánlották nekem ezt a lejátszót, s mivel egy (lehet egyedi, nem tudom,) olyan hibába ütköztem, amit az ismerősök akik ajánlották, náluk nem bukkant fel. Netrádiókat szeretnék elmenteni, ez szép és jó, csak hogy elmenti amiket megadok, majd a gép újraindítása során, mikor újra beindítom a progit, csak néhányat jegyzett meg a mentettek közül Próbáltam régebbi verziót és úgy frissíteni, egyszerűen már ötletem nincs hol és mivel (miben lehet a hiba. Esetleg valaki járt már hasonlóan? Van valamilyen megoldás? Most visszatértem a winamphoz, az legalább kezeli, amit lementek benne
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest