- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
efi99
őstag
Végre meg van a megoldás.
Segítségként mindenkinek aki AMD-VIA mixelt chipsetet használ: a VIA 4 in 1-ban található VIA AGP Driver helyett az AMD Miniport drivert kell installálni. Egyből megkerült a 4xAGP. Az AGP FastWrite és a Sidebanding azonban úgy tűnik nincs támogatva.
Amúgy sajna az NVMax nem csípi a Detonator 40.72-t. Szerinte nem jobb mint a 20-as... -
khalox
őstag
Nekem kétszer csinált ilyet.
Először töröltettem vele az AGP vezérlőt és újra felismertettem (de ez olyan volt, mintha gyomorszájon vágtam volna a rendszert), utána minden jó volt.
Másodszor meg a videomeghajtó újratelepítése már segített.
Ez mindkettő akkor fordult elő, amikor frissítettem a videodrivert. -
rup1u5
nagyúr
Nálam is ez van.
Biosban engedéjezve van a 4 de a power stripben inaktív a 4es melletti rublika Igy kiválasztani sem engedi.
..bepróbálkozom ezzel az nvmaxal
'sztok -
Sanya
nagyúr
NVMAX nevü progival nekem sikerült és ujrainditas utan is megmaradtak a cuccok
-
efi99
őstag
Csak félig jött össze. Be lehet állítani, csak éppen minden újraindítás után újra kellene. Vagyis valamiért mindig letiltja. A Fastwrite és Sidebanding beikszelésére pedig fagyi jön. Alaphelyzetben pl. a Displaynél a Geforce3 fül alatt: adatsín AGP (PCI Mode). AGP 4x helyett. A fene se érti.
-
-
efi99
őstag
Megoldottam egy ügyes kis programmal. De nem tudom miért kell ehhez segédprogram.
-
efi99
őstag
A kártyához adott progi? Nem tudom, megpróbálok letöltetni valamit ehhez. Mivel lehetne ezt nézegetni, meg esetleg állítgatni?
-
efi99
őstag
Szóval adott egy új Gainward TI-450 nvidia Ti200 64MB kártya egy Epox 8k7a alaplapban, mindketten tudják az AGP4x-et, mégis csak 2x AGP-t jelez minden. A BIOS-ban természetesen 4x engedélyezve (egy TNT2-vel vígan ment is amúgy), a kártyán nincs semmilyen állítási lehetőség erre nézve, sem hardveresen (jumper) sem szoftveresen. Hogyan bírhatnám rá a 4x-re?
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest