- Apple MacBook
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Autóhifi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Autós kamerák
Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Opsz.. akk bocsi
-
Psychonaut
veterán
-
haly
őstag
Hello mindenkinek!
Talán páraknak még megvan ez a játék ami már 4-5 éves.
Felmerül a kérdés, hogy miért is tettem be ezt a témát...
Hát azért mert a napokban ráakadtam erre a szerintem hihetetlenül jó és meg nem unható játékra.
Szerintem igen jó még most is mikor már dirt2 meg shift van az élen és a farcry2 meg a crysis hódít, de néztem pár ilyen stratégiai játékot és ilyen jót nem találtam.
De lenne ezzel kapcsban egy bajom.
Nincs meg eredetiben csak netről és olvastam hogy ennek van egy magyar szinkronos változata sőt kiegészítői...
Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezeket hol lehet megkapni mind a 3mat magyarul
akkor annak nagyon hálás lennék mert én mindent megnéztem de nem találtam egyszer láttam boltban csak akkor még nem tudtam hogy ilyen iszonyatosan jó.
Most meg már nem találom..
Tehát ha valakinek megvan vagy valaki tudja hol lehet ezeket megvenni MAGYARUL légyszi írjon.. nagyon hálás lennék! KÖSZI
Aktív témák
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- eBay
- Apple MacBook
- Napelem
- iPhone topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkor annak nagyon hálás lennék mert én mindent megnéztem de nem találtam egyszer láttam boltban csak akkor még nem tudtam hogy ilyen iszonyatosan jó.