Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Kérnék egy kis segítséget procivásárlással kapcsolatban. Leltem egy boltban egy ''AXDA 2500 DKV4D AQUCA 0324 '' barton procit. Tudtok valamit mondani a tuningolhatóságával kapcsolatban? A gondom az, hogy ha megveszem és nem megy, akkor valószínű, hogy nem lehet kicserélni egy másikra, és nem is veszik vissza.
Szóval elég lutri lenne a vásárlása. Lehetséges volna, hogy nem clock-os a proci (0324)? - lehet még 2003-as procit venni? A proci nem dobozos hanem tálcás - ez nem tudom, hogy befolyásol e valamit.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kérlek írjatok valami tapasztalatot mert szerintem már nem sokáig lesz barton - sempront meg nem akarok venni.
Már van nekem 1800+-os XP-m ami valós 2100 mhz-en (csak melegszik mint az állat). Szóval nem feltétlen kellene nekem proci - csak ha jól tuningolható . Szerintetek lecsapjak rá? - mennyire húzható ez a 0324 heti széria?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- hcl: Amúgy mi a terv?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest