Hirdetés
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_E_R_I
aktív tag
Aham, bár most meg kell mondjam, hogy a mai nap egyszer sem dobott le, sztem valami a szolgáltatónál vacakol. Mert ha modem hibája akkor minden nap kellene, tegnap olyan fél 3 lehetett akkor WoW és ott elkezdte csinálni olyan fél 9-ig (este) utánna megint minden szépen ment, csak kicsit lassabb volt a kelleténél a sávszél
Nem tudom mit ügyködnek, ha ügyködnek, de gyorsan csinálják meg mert... kezd elegem lenni
-
S_E_R_I
aktív tag
Hy T-online ADSL 512 van a mai nap, ledobál a net disccinect
Már nagyon kezd dühiteni, mert WoW közben nagyon idegesítő, sőt már annyira inga hogy keményen megukrik a lattom amit azt jeletni hogy lassu a net kapcsolat, teljesen ideg vagyok tegnap este kezdte el ezt nekem, és hát a tök.. tele
Valakinek hasonló probléma, vagy probléma megoldó hsz-t várnék!
Kössz elöre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest