Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blim
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Természetesen be van kapcsolva, más különben nem tudnék oldalpárokat létrehozni.

Az aggodalmam onnan származik, hogy nyomtattam egy ps-t a tárgyalt oldalpárról oldalakra bontva, (ugye így kéri nyomda) Distillerből csináltam pdf-et. Vannak olyan cellák a táblázatban amik értelmezésem szerint levágódnának. A linkeken két kép van amin látható amit leírtam.
Tehát nem kell attól tartanom, hogy levágódnak a cellák?
Üdv.: Balázs
-
Blim
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
InDesign CS6-ban kell megszerkesztenem egy 72 oldalas kiadványt. Ezzel még nem is lenne probléma szépen halad minden. Azonban a középső oldalpáron, számszerűsítve a 36-37. oldalon csinálnom kéne egy elég nagy táblázatot ami mind kettő oldalon rajta van. A nyomda 8 oldalanként / pdf (nem oldalpárokban!) kéri az anyagot és félek, hogy az átfutó részek levágódnak majd. Sajnos ilyen átfutó táblázatot még nem csináltam.
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy ezeken az oldalakon egy átfutó táblázat legyen? (Lehet hülyén teszem fel a kérdést, sorry remélem érthető.
)Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv.: Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)