- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Sherman
tag
Felelevenítem a topicot, mert nekem is pont ugyanez a bajom van.
Nootebookon a windows Xp egyszer nem jött vissza a készenléti állapotból, és vitte magával a két NTFS partíciómat is (XP,adat). Egyiken a windows volt, az felejthető, de a másikon volt néhány fontos adat, ezeket szeretném visszanyerni.
Feltelepítettem újra a winXP-t a volt XP partícióra (a partíciók mérete, elhelyezkedése érintetlen maradt) és az adat partíciómat sikerült a Partition Magic programmal újra létrehozni. Teljesen érintetlen (leszámítva a windowsos System Volume Information könytárat), és a mérete sem változott a korábbihoz képest, ahhoz nem nyúltam.
Futtattam rajta a Getdataback for NTFS v2.31 progit, ami gyönyörűen megtalálta a fájlokat, név, méret minden stimmel, csak a tartalom teljesen zagyva, megynyithatatlanok a fájlok. Itt akadtam el, bármilyen tanácsot köszönök.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest