- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PancsoMaxi
csendes tag
Köszi mindent, de nem működik semmi... fogom és az egészet újratelepítem...
-
Pisti_zzZZ
tag
válasz
PancsoMaxi #6 üzenetére
Az indítómenüt kell előhozni bootolás előtt, ott lehet aktíválni az utolsó helyes konfigurációt (Last used good configuration asszem) F8-cal folyamatos lenyomásával (BIOS után) éred el a boot menüt, a csökkentett mód is ott aktiválható elvileg.
-
PancsoMaxi
csendes tag
Abban tudtok segíteni, hogy hogyan tudom az XP-t visszaállítani a tegnapi napra, amikor még helyesen működött minden? Állítólag tud ilyent!
[Szerkesztve] -
Pisti_zzZZ
tag
Hát ebben az esetben már semmit, de a legközelebbi támadást kivédheti vele. Nem vagyok egy nagy Micro$oft rajongó, de ez a termékük tetszik, mióta felraktram nincs többé webszemét.......
Úgy értem semmi reklám, explorer tollbar amiktől herótom kaptam állandóan....
[Szerkesztve] -
válasz
Pisti_zzZZ #3 üzenetére
És mit ér vele ebben az esetben?
-
Pisti_zzZZ
tag
válasz
PancsoMaxi #1 üzenetére
Microsoft Antyspyware betat érdemes kipróbálni!! (de vigyázz mert flashget-et is leszedi
-
Csökkentett mód, majd Adaware leszed.
-
PancsoMaxi
csendes tag
Csináltam egy kis hülyeséget reggel, egy súlyos XP rendszerleállás és helyreállás után az Ad-watch progival blokkoltam az összes fájlt ami indulni akart. Most elindul az XP de nem tudom futtatni a programokat... Vissza lehet állítani valahogy?
Én már vagy egy pár órája próbálkozom, de nem megy! Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni... Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest