Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Yeti910331 #22 üzenetére
az ActiveX-ek különféle beépülő modulok a böngészőbe, el kéne olvasni, hogy mi az ami folyton felugrik és vigyázni, nehogy valami vírus vagy kártevő legyen az.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #22 üzenetére
UP!
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Van ez az ActiveX ,,mittoménmiezaszar'' progi a gépemen és vannak egyes oldalak, ahol ennek az ablaka százszor is beugrik egyszerre, akárhova kattintok a lapon és így képtelenség netezni.
Kösz. -
regent
aktív tag
Nem asszem, hanem biztosan active x problémám van. Az IE-vel akarok Microsoft Update-elni, de kiírja, hogy a security settings nem engedi az Active X futtatását, le is írja, hogy klikkeljek jobb gombbal az address bar alá, és válasszam ki az active X engedélyezést, de nekem ilyen menüt nem hoz elöö.
Hogyan tudom engedélyezni az active x-eket?
Win XP ha jól emlékszem home version. -
moonman
titán
válasz
Tele von Zsinór #14 üzenetére
C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\MsnPUpld.dll megvan?
-
Tele von Zsinór
őstag
Úgy érzem most nekem is vmi ActiveX gyíkom van, és mivel a messenger topicban nem született bevált tanács, ezért megkérdem itt is, hátha:
MSN Spaces, Photo Upload Control. Előző rendszeremen tökéletesen ment elsőre. Ezen először akarom telepíteni, megjelenik a biztonsági figyelmeztetés, mondom hogy MS által aláírt dolgok mehetnek fel külön kérdés nélkül. Telepítés, nem történik semmi. 10 perc után megunom, IE bezár, előről, csak most már nem kérdez semmit az Install Now gomb megnyomása után. A telepített ActiveX vezértlők közt nincs, hogy leszedjem, és a Downloaded Program Files mappában se találom. Lehet szó esetleg egy kézi tepelítésről, ha megvan minden file, ami kell neki? CLSID-kkel még nem játszottam regeditben, de úgy nézem ehhez az is kell majd. -
X-COM
nagyúr
3.0SP4
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C0F86022-2D4C-4162-8FB8-66BFC12F32B0&displaylang=en
4.0SP2
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=3144B72B-B4F2-46DA-B4B6-C5D7485F2B42&displaylang=en
kell mindkettő
nem szégyen ez, nem mindennap telepítget az ember xml parsert
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
xml parser újrarakása?
-
Dexter68
addikt
Tulajdonképpen UP
Senkinek sincs ötlete? -
Dexter68
addikt
Basszus...
Újrahúztam az ie-t és még mindig ugyanaz a hiba... -
Dexter68
addikt
Nekem is ActiveX problémám van és én is asszem
Szóval van egy Ericsson 520-as telefonom, és a hozzá való telefonkönyv-sms kezelő szoftver nem műxik, mióta újrahúztam a rencert.
Aszongya, hogy:
Runtime error: 429
Description: ActiveX componenet can´t create object.
Source: ecsmca.ModMain.Main - clsXMLLocalizer.SetLanguage
Tud valaki megoldást? -
X-COM
nagyúr
próbáld meg a downloaded program filesból törölni a microsoft rdp client controlt
egyébként szerintem mennie kéne a remotedesktop client-tel is -
BeBe
csendes tag
Az lenne a problémám, hogy nem tudok fellépni a SZE-s neptunra ([L]neptun.sze.hu[/L]). Azóta van ez mióta a haverom nézett valami oldalt
és az explorer telepített valamilyen ActiveX-es progit. És sajna a neptun kliens
csak explorerben megy. Próbáltam már állítgatni a beállításoknál, de semmi.
Plíz, HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest