Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Elfelejtettem megjegyezni, hogy a Yumi nevezetű programmal is fel lehet rakni a program által készített Rescue Media Builder ISO-ját, aminek az az előnye, hogy egy pendrive-on lehet több live rendszer ömlesztve. Szóval a Yumiban van opcióként Acronis, de ha nem úgy van elnevezve az ISO fájl, mint ahogy a program alapértelmezetten keresi, akkor nem csinálja meg/ nem találja. Nem túl rég téma volt itt, hogy Unlisted ISO-ként kell próbálni, de az nem az igazi.
Viszont engem azért megtréfált az egész pendriveostul. Alkalmanként 4 vagy több órát kell várni, hogy betöltse a mentéseket, ha sok nagyméretű lemez van a gépben. Nincs semmi visszajelzés a programtól, hogy helyesen működik vagy akármi csak a kék üres háttér, aztán pár óra után működik. Legalább is a 2014-es verzióval így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Megette az internet felét az AI?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest