- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
siddis #35621 üzenetére
Köszönöm a választ
.
Ezt kipróbáltam azóta, de ugyanúgy kékhalálozott. Ha eltávolítottam az Nvidia kártyát driverrel együtt, a következő restartkor felismert egy 3d gyorsítókártyát (ha jól rémlik, így nevezte), majd egy-két perc múlva a Windows kerített hozzá drivert és amint feltelepítette, az eszközkezelőben megjelent a 950m kártya, 0-60 másodpercen belül kékhalál is lett. Kipróbáltam azt is, hogy a Windows update-et letiltottam, de ettől függetlenül, amint hozzáfért az internethez, jött az Nvidia drivere és a kékhalál. Amíg nem volt internetelérés és csak 3d gyorsítókártyaként szerepelt, semmi gond nem volt. Akár a legújabb Nvidia driver feltevése kézzel, akár a Windows által talált driver feltelepedett, jött is a reboot.
Más kérdés, hogy a tulaj játszana és ahhoz kéne az Nvidia kártya is... -
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Ismerős futott bele és kérte a segítségemet, de nem jutottam egyértelműen dűlőre a kérdésben.
Adott egy Acer V5-591G-55DT típusú laptop, amihez vásárolt egy Samsung 980 1TB SSD-t (M,2 (PCIe 3,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam). A gépbe beletéve, minden más háttértár kivéve, majd Windows telepítés. Egészen addig nincs hiba, míg fel nem kerül az Nvidia 950M drivere. Mindegy, hogy a legújabb az Nvidia oldaláról, vagy a Windows által feltett driver lesz telepítve, az eredmény ugyanaz: véletlenszerűen kékhalálozik. Neten keresgélve ez egy többek által tapasztalt probléma, az Nvidia 950M és az NVMe SSD nem működik együtt.
Advanced BIOS beállítást próbáltuk, de ugyanúgy kékhalál lett.
Másik NVMe SSD-vel valószínűleg ugyanez(?) lenne a helyzet.
Nem OS-t futtató oprendszerként is ugyanígy kékhalálozna (értelemszerűen az OS másik meghajtón lenne)? Ezt holnap ki tudja próbálni, de érdeklődöm, hátha lesz tapasztalat.
Egyetlen megoldás a nem NVMe ssd használata?
Ramteszt ok, melegedés nincs (játékra is volt használva napi szinten), SSD elvileg oké (HD Sentinel szerint), vadonatúj. Satás SSD-re telepítve a rendszert semmi hiba. BIOS legújabb.
Valaki talált ilyen jellegű problémára megoldást?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Notebook alaplap: Dell Latitude 5310 2in1 i5-10310u 25k, HP 820 G1 9k, Lenovo T450 9k
- Gyári notebook akkumulátor: Fujitsu E736 E746 E756 HP 820 G1 G2 Lenovo T400S T410S
- 17-es Asus rog laptop eladó Ryzen 5 1600 Radeon RX 580 4GB, Csere is!
- Nagy kijelzős Gamer Dell laptop eladó! 2,2 - 4,1 GHz, 6 mag, 12 szál
- Acer Nitro 5 I7 9750H-GTX1650
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest