Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
én meg sb live! ot vettem :) hagyd az integrált hangot, nem jó az :P
-
körtefa
csendes tag
nekem is ac97 van: recseg, szaggat a hang, hl gyorsabb, hol lassabb a play! próbáltam 100 driverrel, EGy nagy 0! sb128-at használok, azzal semmi gond!
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Upsza!!!!
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Igaz, megtaláltam csak lámultam kicsit :)) Italozgattam és úgy nem olyan eccerű hogy melyik a 6-7. sor, meg ugyebár aluról vagy felülről stb...
Egyébként fix 66/33Mhz.
Nemtom a f**sz lehet vele, de már k***ára idegesít... VALAKI HELP PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az hogy filmekben nicns hang, az lehet kodek problémája. Ajánlom az ACE Mega CodeCS packot. Csak előtte szedj le mindent, bár a 6.0 (ez a legujabb) leszedi magától ha engedélyezed..
Remélem ez segit majd rajtad.. -
törölt tag
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
nekem meg most lett probléma... :((( van pár progi és néhány film, ami alatt nincs hangom... pedig eddig volt... ezt már én sem értem... :(
-
Viktor77
titán
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
Mi az, hogy nem találtad?
Első oldal, PCI/AGP frekvencia. A 6. vagy a 7. beállítás. -
[DoN]$[LeoN]
tag
Sajnos a probléma még mindig fennál, bár új drivert tettem fel, de AGP/PCI frekvencia beállítás nem találtam a Biosban.
Mit lehetne tenni??
Nem lehet hogy a melegtől? Hogy nincs annyira jól hűtve a gép?? -
[DoN]$[LeoN]
tag
KÖszi a segítséget, letöltöm a drivert, az baj nem lehet, meg megnézem a BIOS ban a frekvenciát.. Bár sztem inkább a frekivel lesz a gond.. :))
valaki nem tudja hogy miért a van hogy a mikrofonom búg az 1. 3 másodpercben (kb. :) ) mintha vmire gerrjedne????? -
Viktor77
titán
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
Az AGP/PCI freki fixre van állítva?
Itt a legújabb driver, hátha segít. [L]http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True[/L] -
törölt tag
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
nézd meg a beállításokat és/vagy tedd fel a legújabb drivert, ha így sem jó, akkor eggyel régebbit :)
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Abit IC7-G lapra integrált Realtek AC'97 hangkártyám van.
Egy idő után eelszáll a hang.
Főleg akkor megy el hamar, ha terhelem a procit, pl.: jáccok, ha meg még winamp is megy mellette akkor pláne... KÖNYÖRGÖM segítsetetek mer már elegem van...
Az lehet hogy két házhűtő segítene???
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest