- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
guest
veterán
A PCI freki túl magas az kizárva tekintettel arra, hogy a 133 az hivatalos órajel.
WIN 98SE ndis.vxd-vel is hibátlan.
A memoria modulon a chip-en a következő felirat található Samsung 226
K4H5608380-TCB3
DBE762AX KOREA
Egyébként Samsung DDR333 512MB-nak vettem -
Zoz
őstag
Nekem is SD7 van 1.6A-val, 150 FSB-vel használom, 2000 ill. ME van rajta, egyiknek sincs baja...
-
The_Tom
senior tag
TP7-ben a CRT unitban van egy hiba amivel gyors procikon Division by 0-t okoz. Megoldas: tp7p5fix.com. ez egy memrezidens prg amivel megy rendesen. van olyan is ami a mar elkeszult .exe-t buheralja meg az is mukodik de nemtom a nevet.
off de pliiz! ird meg legyszives a memoriadon azt az azonositot ami a chipen illetve ami magan a memorian van?? legyszives!
Kösz.
Üdv. -
guest
veterán
Érdekes ez az ndis.vxd hiba nálam is játszik, ráadásul pont ugyan ott ahol neked.Egész pontosan 131mhz még tuti 132mhz véletlenül se(feszemelés,memoria időzítés).Amúgy akár 140-150mhz ig is tudom húzni az FSB-t és atom stabil.XP alatt semmi hiba.Win 98 alatt ndis.vxd és kiakad.Másnak semmi?
-
Agyzuzo
addikt
Tedd fel nyugodtan az XP-t, épp annyira ki lehet herélni mint a 98-at és az összes többi windows-t... :) Kell hozzá pár progi, ill. jól körül kell nézni a beállításoknál...
-
guest
veterán
Egyszer majd kipróbálom az XP-t csak nemtom mikor.
Amúgy sikerült is megoldani a problémát, elég érdekes módon. Találtam egy oldalt, ahonnan különféle windows rendszerfájlokat lehetett egyesével letölten, és leszedtem az ndis.vxd win95-ös (!!!) változatát, és bemásoltam a win98-am system könyvtárába. Azóta a tuning is megy meg az Internet is (Végre egyszerre). :) -
guest
veterán
Nekem 800@1001 Duronnal simán megy az XP és nem veszem észre, hogy zabálná az erőforrást.
Nem tudom mit viszolyogsz az XP-től egy 2.4GHz-es
PIV-el ?
Annyira szarnak hiszed a PIV-et, hogy nem bírkozna meg a WinXP-vel? -
turho
addikt
Akkor hajtsad 2400-on, az sem rossz, nekem 2300-on megy mondjuk 2x177 /ram/ mellett /sd7-533/ de ez lap, biosz és ramfüggő. Ha lemegy egykét 3dmark az még nem garancia. nekem egy ace-val tömörített rip game kitömörítésénél hibázgatott először, úgy vettem észre hogy sok az órajel. Egyéb dolgok menegettek szépen. De a 2300 mhz-ért sem orrolok, jobb mint az 1600 amiért fizettem :))
-
guest
veterán
hasznalj linuxot..:)
bye -
guest
veterán
Konfig: Abit SD7-533
P4 1.6A (dobozos)
256 Mb Samsung DDR 333 (Cl 2.5)
Mezei GeF2
SB Live
Most hogy tovább teszteltem, 2500-on tényleg hibázgat, de 2400-on tökéletes, és így a ram csak 300-on pörög 333 helyett, úgyhogy illik vele megbírkóznia.
A win98-hoz meg azért ragaszkodnék, mert évek tapasztalata után minden fölösleges funkciót sikerült kiirtani belőle, így gyors, alig foglal erőforrást. Az xp-t még nem próbáltam, azt mondják sokat zabál, ezért lehet, hogy jobban járok 2050 Mhz-n 98 alatt, mint 2400-on XP-ben. De javítsatok ki, ha hülyeségeket mondok, tényleg nem próbáltam még az xp-t. Egyszer majd biztos rászánom magam egy próbára. -
turho
addikt
98se tényleg felejtős lassan, ahogy jönnek ki az új cuccok folyamatosan egyre korszerűtlenebb egy mezei 98se-vel hajtani. De szerintem 2500-on már van valami rejtett túlhúzási hibád, a p4 1.6A elég érdekes dolgokat csinál ha határon van /meg persze a ram is./ nekem is jött ki egykét alatomos dolog már 2.4-en is, ritkán de érdekes dolgok történtek. inkább maradtam a 2.3-nál.
Mi a teljes konfig? -
guest
veterán
-
guest
veterán
-
Zeratul
addikt
Rakj fel XP-t. Ha instabil a proci akkor már a bootoláskor hanyat dobja magát a kernel ha bejött probléma mentesen akkor egy 3dmark2000 nyúzópróbával kell megkinálni és ha ezt is viszi akkor valóban bírja az adott frekit.
-
guest
veterán
Most szereztem be a fenti alaplap+procit 256MB Samsung DDR333-al.
A gond a k0vetkező: A proci gyári hűtővel teljesen stabil 2500 MHz-en, egy feltétellel: a windowsból ki kell írtani az ndis.vxd nevű eszközvezérlőt. Igy viszont nem működik az Internet. Ha nem szedem ki, akkor 2080 MHz-ig okés, de ennél feljebb a windows el sem indul, mindig ugyanazzal a hibaüznettel áll le, ami azt mondja, hogy általános védelmi hiba az ndis.vxd nevű modul inicializálása során.
Most mit tegyek, ha ki akarom használni a prociban rejlő tuninglehetőségeket (hisz' ezért vettem ilyet), Internetezni is akarok, és a jól megszokott és kitapasztalt oprendszert se szivesen cserélném le?
Még régen voltak Pascalban írt programok, amik például lefagytak minden 200 MHz-nél nagyobb órajelű procin. Itt is valami hasonló szoftverhibáról lehet szó?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest