Új hozzászólás Aktív témák
-
jay_
csendes tag
válasz
detroitrw #444 üzenetére
Csá!
Az ultra edition nekem is meg van azt majd holnap megpróbálom.
Télleg elég régi maxtor vinyom ata-as ami 4800-on pörög de hirtelen mér let ez gond ha eddig nem vólt( és az igaz a satásokról hogy működés közbe kilehet húzni mint egy usb feltéve hogy nem azon fut a rendszer???) A raid vezérlőről nem tudok semmit mi is az??
És a másolásnál ha a ''másodlagos'' partícióra másolok akkor is akad a zeném
MSN -em még nincs de készülőben és kösz a tiedet felírtam. 5-6 gb ja anyi nekem is van.
És léci találgas közbe sokat tanulok.
Ja hát Kispál szóval meg érted menyire szar ha meg akad a zeném
Egyébként a duálról 10 percembe telt mire rá jöttem hogy az usb-és billentyűzetemmel nem tok a bios és a winfos közöt ügyködni. de a ha bios ban átálítom az usb portot os-ről bios-ra akkor tudok majd vagy ezt még nem próbáltad csak mert neked nem így van??
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- EAFC 25
- Cities Skylines II
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest