Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
sziasztok
egy hete szívok ezzel a lappal
előszor megvettem procit, majd lapot, és próba..se kép, se hang..namondom jovananyát ez se szeret elsőre menni
term. postcode 9.0.
haverhoz atmentem, és meglattam ezt a topikot Bővebben: link , namondom szupi! rögtön nagykerbe biosflash->hazahozom->cmos checksum error->vissza nagyker->ott megy->hazahozom és megy (közbe hozzase nyultunk, allt egy ejszakat, és eltunk checksum error)->winfost tolnám fel, szétkékhalálozik, namondom ujrapróba...megint bluedeath (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)-> most ott tartok, hogy holnap visszaadom a lapot, és nezek valami mast, de talan jo a lap, talan csak én vagyok a n00b..mit cseszek el? (közbe amugy megint előjött a cmos checksum error, és megint eltűnt
)
mit tegyek?
ui.: mit jelent pontosan hogy (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)?!
szerk.: néha feltudom kuzdeni magam linuxlive alá, igy tudok irni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte H370-HD3 / Beszámítás OK!
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Kingston Savage 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)