- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy inkább pozitív irányba kellene mennie a dolognak. Everest szerint javult is a gép.
-
róland
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Egyelőre minden alapon megy, csak a Dual Channel van engedélyezve. Igaz, hogy egy Bios frissítés ráférne a gépre, de előbb le kell töltenem egy új BIOS-t.
A ramok 3-4-4-8-as időzítésű PQI modulok. Mindkettő ezen megy. Felbontáson nem állíottam. -
róland
veterán
Kipróbáltam. Nálam a két szélső bank-ban vannak a memória modulok. Így ''Dual Channel Enabled'' felirat fogad a gép indításakor a memóriák ellenőrzése után. Valamint Everst szerint is dual-ban mennek.
Viszont van eg ygondom. Miután átraktam a memóriát, s végre duálban megy, közel 2000 pontot zuhant a 3DMark03-ban a gép eredménye. Valamit tudtok erről? -
róland
veterán
válasz
antikomcsi #61 üzenetére
Ha jól nézem, akkor a hármas BANk az a szép lila, míg az 1-es és 2-es a két egymás melletti kék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest