- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy inkább pozitív irányba kellene mennie a dolognak. Everest szerint javult is a gép.
-
róland
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Egyelőre minden alapon megy, csak a Dual Channel van engedélyezve. Igaz, hogy egy Bios frissítés ráférne a gépre, de előbb le kell töltenem egy új BIOS-t.
A ramok 3-4-4-8-as időzítésű PQI modulok. Mindkettő ezen megy. Felbontáson nem állíottam. -
róland
veterán
Kipróbáltam. Nálam a két szélső bank-ban vannak a memória modulok. Így ''Dual Channel Enabled'' felirat fogad a gép indításakor a memóriák ellenőrzése után. Valamint Everst szerint is dual-ban mennek.
Viszont van eg ygondom. Miután átraktam a memóriát, s végre duálban megy, közel 2000 pontot zuhant a 3DMark03-ban a gép eredménye. Valamit tudtok erről? -
róland
veterán
válasz
antikomcsi #61 üzenetére
Ha jól nézem, akkor a hármas BANk az a szép lila, míg az 1-es és 2-es a két egymás melletti kék?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest