- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeBirka
csendes tag
Ja, hát ezt nem kérdezted az előbb
Kell hozzá a uGuru csipp (AN7, AI7 és egy Athlon 64-es lapon van csak rajta.) Mellik része teccene:
ABIT EQ? Azt hiszem, ebből van NF7-en működő változat is
Audio EQ? AN7-en nem megy, amúgy is jobb az nVidia hangvezérlője
BlackBox... Outlook Express?
OC Guru: FSB-t sajnos nem állít mindenkinek, vcore-ra jó
FlashMenu? Ez egész jó, nem tudom, van-e hasonló. -
KergeBirka
csendes tag
Csak egy dolgot a kétkedőknek: bizonyára nem véletlen, hogy a gép a Bios macerálása után kétszer indul újra, és az első újraindulás közben piros keretben megjelenő felirat fgyelmeztet, hogy nehogy eszedbe jusson most kikapcsolni a gépet...
-
KergeBirka
csendes tag
Ajjaj! Attól tartok, a Bios-nak annyi...
Lehetőségek:
1: Fej falba verdesése
2: Új lap vásárlása
3: Új BIOS-chip beszerzése
4: Talán van olyan szerviz, ahol be tudják sütni újra a BIOS-t... pár éve hallottam ilyenről
5: Régebben volt erre egy megoldás, de nem tudom, ma is működik-e:
Szerzel kölcsönbe egy jó BIOS chipet. Az eredetit kiveszed, az újat beteszed, de épp csak annyira nyomod be, hogy jól érintkezzen. Gép bekapcsol, oprendszer feláll. Ekkor kiveszed az új BIOS-chipet, beteszed helyette a régit, és besütöd a BIOS-t. Ennyi. Ha működik akkorDe erről nálam okosabbakat is meg kellene kérdezned... meg nagyon jó haver kell, aki hajlandó kipiszkálni a saját BIOS chipjét a kedvedért.
-
KergeBirka
csendes tag
Szia!
Hadd kérdezzem meg, hogy melyik BIOS-t használod? Csak mert nekem -- igaz, Bartonnal -- a uGuru teljességgel használhatatlan FSB növelésre, és eszembe jutott, hogy talán az új BIOS-okkal van baj (eddig csak az 1.4 és az 1.5 volt fenn nálam).
Amúgy ha megy az angol, ajánlom a Bővebben: link oldalt, ahol igen alaposan kivesézik a BIOS-ok minden elképzelhető pontját és tulajdonságát. (BIOS opt. guide)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest