Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Születésnapos a Noctua
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
SallaiViktor
újonc
Szép estét!Egyik nap arra lettem figyelmes hogy amikor a videókártyámba bedugom a hdmit nem ad képet a monitoromnak,akkor egy bios reset megoldotta ezt a problémát.Viszont a napokban újra előjött ugyanez a probléma.Megint próbálkoztam (többször is) a bios resettel viszont ekkor már nem jártam sikerrel.Majd utána megnéztem a biosba hogy a pci express slotba érzékeli e egyáltalán a kártyát.És hát a válasz nem.Valaki tapasztált már hasonlót?Ha igen.Akkor mi oldotta meg?Vagy bármi tanács?A válaszokat előre is köszönöm!További szép napot!😎
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest