Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Szivesen, de azt hozzáteszem, hogy én is a saját káromon voltam kénytelen kitanulni mindent, én se értek hozzá különössebben. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Nálam ahogy múltak az idők, egyre komolyabb vérpistikék jöttek, egyre komolyabb módszerekkel kirúgni a sámlit. De mindig megtaláltam az ellenszert. Volt, hogy egyből rájöttem, hogy mit kell tennem. De volt, hogy hetekbe került, mire rájöttem, hogy egyáltalán mit és hogyan csinálnak. Volt olyan is, amire sose jöttem rá. Voltak nagyon cifra dolgok. Pl olyan támadás, ami akkora kernel terhelést okozott, hogy 1 fps-en mozgott tőle az egér, és fél fps-en írta be a betűket, ahogy lenyomtam a billentyűzetet
de a lényeg, hogy mindig egyre erősebben jöttem ki a szituációból.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a lényeg, hogy mindig egyre erősebben jöttem ki a szituációból.