- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
undercover #12135 üzenetére
A deréktámasz milyen? Ha jól látom csak a magasságát lehet állítani, az erősségét nem.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
TomBond #8357 üzenetére
Székvásárlás előtt állok. A JÄRVFJÄLLET-en mire gondolsz a "hintamechanika hiánya" alatt? A youtube-on tesztekben van hinta funkció benne. Igaz a Markushoz képest nem állítható mennyire tartson ellen hintázás közben. Markuson van most és pont a JÄRVFJÄLLET-en gondolkozom. Elkeserítő az itthoni szék kínálat és az árak.
Volt valami szempontod amiért a Nez-re esett a választásod?
Az Arenaracer Supremet akartam, mert van benne deréktámasz, de hónapok óta nem kapni és április végén várható újra... -
zserrbo
aktív tag
Milyen széles a karfa az Arenaracer székeinél? Ha valaki megmérne egyet megírhatná
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Archttila #8125 üzenetére
Láttam már rendeltél, de leírom a tapasztalataimat. Nekem Jyskes memóriahabos párnám van + qmedes derékpárna. Az előbbin kicsi volt a gyári gumi így toldani kellett. Időnként le tud csúszni sajnos a beállított pozíciójából. A derékpárna jó, de a huzat anyaga hamar elkezdett elkopni ott ahol a székkel érintkezik. Hiába levehető nem is nagyon mertem mosni.
Ha beváltak a rendelt párnák megoszthatnád a tapasztalataidat.
A szék kb 8 éves. Most akarom lecserélni. A párnák nélkül nekem nem kényelmes annyira. Igaz nem hintafunckióval használom, mert már nyikorog. Nem emlékszem már mennyi idő után kezdett. A fejtámla nagyon hátul van számomra. Valami irodai széket szerettem volna, de Pesten kívül kevés a kipróbálási lehetőség és a neten látottak nem győztek meg 200 ezerig, így most azt gondolom egy Arenaracer Supremet fogok rendelni és meglátjuk.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Ronaldohun #1837 üzenetére
3 éves amin ülök. A hinta funkciójánál ad ki hangos kattogó hangot (kezdetben ekkor sem volt hangja), lehet be kellene fújnom valamivel, de fixre beállított háttámlával szerintem semmi hangja nincs akárhogy mozgok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest