- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Engem a főnöki székek alapanyaga érdekel most, pontosabban a ti véleményetek, tapasztalatotok. Én bőrről, műbörről, szövetről és ezek kombinációiról tudok.
Mindegyiknek megvan a maga elonye, hatranya.
Mubor:
-konnyen tisztithato (vizes ruhaval letorlod)
-olcso
-beleizzadsz ezerrel
-van akinek irritalja a boretBor:
-konnyen tisztithato (vizes ruhaval letorlod, neha borapolo)
-dragabb
-ebbe is lehet izzadni, de nem annyira, mint a muborbe.Szovet:
-macerasabb tisztitani
-nem izzadsz beleMultkor vettem valami mehviaszos borapolot (hja, lehet, hogy elobb kellett volna, nem miutan szanaszetrepedt a bor...), de valami balesetveszelyes egy cucc.
Korbespricceltem vele a fotelt, aztan amikor a helyere akartam guritani, kiporgott a zoknim a padlon, es majdnem hanyattvagtam magamat, fotel meg landolt volna az olemben.
Ertem en, hogy ra van irva a cimkejere, hogy parkettan csuszasveszelyt idezhet elo a permet, de azt mar nem irtak ra, hogy keramia jarolapbol is korcsolyapalyat csinal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest