Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LLKobe

veterán

válasz Piftuka #12310 üzenetére

194 centihez az a szék sztem ziher hogy felejtős.
    Az a szitu hogy olcsón jó széket venni nem egyszerű. Már ugye kinek mi az olcsó.
    A gyakorlat azt mutatja hogy igazán jó minőségű és tartós használt székeket 100-150 között lehet lőni.
    Namost ezt még árnyalja ha valaki lényegesen magasabb és/vagy nehezebb az átlagnál. Akkor még nehezebb sajnos.
    A te méreteidhez azt mondanám nézz szét marketplace-en / jófogáson/ hardveraprón, és egy Steelcase Please V2-t próbálj lőni. Ebből egy jó valahol 150-200 közt lesz. A te magasságodhoz sajna a nagyrésze azoknak amiket ajánlani szoktunk felejtős. Kellett neked ilyen nagyra nőni ;]
    Viccet félretéve tudom hogy fájnak ezek az összegek, de ez olyan mint egy fúró, vagy veszel egy makitát ami 20 évre megoldja a kérdést, vagy addig veszed az olcsóbb, silányabb dolgokat, amíg rájössz hogy ebből már vehettél volna egy makitát, és még a szívást is megúsztad volna.
    Ha nincs meg ekkora keret, azt mondom spórolj még és később vegyél, de egy silány cuccal csak szopoa lesz.

Ha ez egyáltalán nem megoldható, akkor a Let's Be-t ajánlanám egy átlagembernek, de sztem annak a háttámlája neked nagyon alacsony lesz. De próbáld ki. Ha no go, akkor most olcsó a Markus, az igazán jótól nagyon messze van, de magas a háttámlája, és sok garit kapsz rá.

Új hozzászólás Aktív témák