Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
ArenaRacer Titan 1 hét használat után. 176cm/80kg
Pont leér a lábam, de ha 1-2 cm-el lejjebb lehetne állítani az lenne az igazi. Minőség, mechanika (dönthetőség-karfák állítása), párnák abszolút rendben, szeretem.
Az egyetlen problémám a "kagylóüléssége". Eddig még nem próbáltam ilyen széket hosszú távon, ezért nem is tudhattam tetszik-e vagy sem. Egyszerűen zavar, hogy oldalról nyom a két oldalsó tartó, a vállaim nem tudnak hátrasimulni, hosszútávon kényelmetlen. Szubjektív véleményt hallottatok, ettől függetlenül bárkinek ajánlom akinek ez nem hátrány.
Visszaküldés lesz belőle nagy valószínűséggel.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,az Arenaracer Titan 170 cm-es magassághoz mennyire ajánlott?
-
chqr21
friss újonc
Sziasztok! Topstar Open Point SY székkel van bárkinek tapasztalata?
-
Rison77
senior tag
válasz
Monngoose #5369 üzenetére
Hát jó.
Nem mintha szükségem lett volna rá.
Supreme-ről egy megjegyzés, abszolút kényelmes a fejpárna tényleg, de nagyon nem fejhallgatóbarát ez az U alakú körbeölelés, szóval aki ilyet tervez az számítson rá, hogy nem nagyon fogja tudni kényelmesen használni. Vagy csak nekem túl széles a fejem.
-
Julot
aktív tag
...azért én a Soleseat Oriont-t sem hagynám figyelmen kívül...
-
MPeter87
őstag
Off, de nem találtam kapcsolódó topikot.
Ikea SKARSTA asztallal kapcsolatban, akinek van testközelből tapasztalat, írna kérem egy beszámolót? Mennyire stabil és hogyan bírja a kiképzést?
Erősen gondolkodom a 160*80as méretű vételén. Elektromosakat is nézegettem, pl az Alzánál akciósan épp 139 az ET1 verzió (csak a váz, lapom van amúgy is), vagy ott az Ikea Rodulf, de azt a napi 1-2 kurblizást szerintem kibírom a 1/2 - 1/3 árért cserében. -
anorche1
őstag
Akkor ez az ArenaRacer Titan tuti lenne? Ha igen, akkor karacsonyra meglepnem vele magam. Derek es nyaktamasszal mindenki megvan elegedve?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Ha a keretet módosítom 80-ra, akkor mik ajánlottak? (Visszaolvastam elég sokat és úgy látom egyszerűbb megkérdezni!)
Min. havi 80 óra munka + utána tanulást eltöltenék a székben.
Úgy látom érdemes belefektetni és azt is olvastam, hogy a Markus szék mellett még lehet derékfájás. Úgy gondolom nekem megéri a 80k-t. Szóval?
Rhino666 - Köszönöm! (:
-
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Ha lenne topic összefoglaló, akkor elolvasnám!
30-40k között érdekelne szék, konkrét típusok. A cél az lenne, hogy a tartásomat támogassa, ne fájjon tőle a hátam.
12 órás műszakokban dolgozom (ennyit ülök végig) Óránként felállok 5 percre, de 12 óra alatt nem minden órában, vagyis 6-7 alkalommal, ebből 3x át is mozgatom magam. Most egy sima étkezőasztali faszéken ülök. link
Érdekelne minden szóbajövő típus. Többet a megadott keretnél nem költenék rá, de talán meggyőzhető vagyok drágább székről is, ha megindokoljátok!
187 cm vagyok, 85kg.
-
speed471
aktív tag
válasz
mrviceguy #5371 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topikot csak egy pl;
Van egy kollégám renault-ott vesz álandóan (jelenleg most egy 2 éves autója van), mindig szereli elöttünk, és mindig azt mondja semmi bajameg milyen olcsó király autó....
Szóval naDe találkoztam avval az esettel is aki jól szetnézz, majd rájön pár hét/ hónap multán nem olyan jó az amitt vett, hiába nézte meg alaposan, még is szarrá dicseri! Majd eladja kihasználatlanság végett
Szokás rabja mindenkiméghozzá emberi
Mindenkinek kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt!
-
mrviceguy
tag
válasz
speed471 #5370 üzenetére
A kettőt ne mossuk össze, a choise supportive bias az egy viselkedéskutatási fogalom ami a hosszú távú memória, a döntési körülmények és a kognitív disszonancia kapcsolatát vizsgálja, és nem tudatos dolog.
Azért az emberek utána szoktak járni annak, ha 100k-t elköltenek egy székre. Nem sokaknak tartozik ez az impulzív vásárlás kategóriájába. -
speed471
aktív tag
Abból is fakad hogy valaki nem nézz utána alaposan és ha már meg vette saját lovát dicséri..tiszteletem a kivételeknek
De picit felettem leírta a ph társ;"Amúgy a büszkeség-jelenséget, amit leírsz, choice supportive bias-nak hívják, az a zseniális benne, hogy senki sem mentes tőle.
"
Ez tapasztalom is.......
-
martin66
senior tag
Melyiket vennetek?
Steelcase
Amia (£220) vagy Please V2 (£175)
Használták -
erew
csendes tag
Én is megvettem az Arena Titan-t akciósan, kuponnal (köszi mrviceguy)!
Egy ilyenem volt 6-7 évig és a 70 kilóm miatt csak ülővasat kellett cserélni, amúgy jó szolgálatot tett. De ez a Titan egy teljesen más műfaj. Biztos voltam benne, hogy jobb lesz, mint az előző, de felülmúlta az elvárásokat. Kényelmes, jó anyagú, egyszerűen imádom.
Ami kicsit zavar, az a deréktámasz mobilitása (jó lenne rögzíteni) és a kartámasz forgása (ezt igazából csak meg kell szoknom, hogy ne azzal húzzam, toljam a széket).A varrásminta pedig abszolút nem zavar és igazából nem is értem hogy jön ehhez a büszkeség
-
mrviceguy
tag
Hát nem tudom - 140k-ért én elégedett vagyok; mondjuk én 180-ért a DX-emmel is elégedett voltam, de ültem már 250k-s steelcase-ben, amit felgyújtottam volna legszívesebben.
A Supreme-en nincs minta, van három keresztvarrás, de hogy azt nem érzed meg, ha nem csupaszon ülsz bele, abban is biztos vagyok
Minőségben azért itt nincs új a nap alatt; szvsz minden gamer széket ugyanabban a 3 gyárban gyártanak és ugyanaz a Mancika gyűri át a végén QA címszó alatt(és hát ha rákeresel, bármelyikről fogsz olyat fotót találni, amin ronggyá van foszolva - az ArenaRacerről max azért nem, mert az még viszonylag új brand)
-
speed471
aktív tag
válasz
mrviceguy #5359 üzenetére
Szia, privátban szivesen le írom, nem vagyok üzlet rontó.. (na jó csak egy picit) mindenkinek tiszteletben tartom a boltját!
Viszont a ArenaRacer-t kerestem fel először privatban, azt mondták adnak egy kedvezményes árat ha sikerült valasztanom ez önmagában korrekt!! Szóval aki ilyet akar érdemes facen rájuk írni, nekem egy székük lett volna baromi kényelmes! viszont nálam két dologgal ellőték magukat:
1, 140k-ért minőségben....hadjuk
2, Varrás minta az ülő részen?Ön gól! Ez kb olyan mint tüskés focilabdába rúgni!
Miután voltam a boltban, rám írt az úri ember, én meg hát mindenkivel őszinte vagyok, és munkámban is precíz! Szóval
leírtam nekik hogy mi a véleményem és miben más egy Secrertlab! Azt mondta a srác hogy igazam van az ülőfelületet tekintveDe szerintem minőségben is patentebb..... meglátjuk
Beszélgettem pár emberrel, itt a fórumon privátban ill a környezetemben, majd kiderült hogy az emberek büszkeségéből fakad az hogy "nem zavar a varrás minta"
Igen is zavaró. -
Strezi
őstag
Sziasztok, hiánypótló topic
Amit én keresnék az inkább irodai szék lenne, nem gamer cucc. A 24 sorozatban (CTU-ban) híressé tett, szék, amiben gyakorlatilag egy hálón ülsz. Egyik cégnél, ahol ldolgoztam voltak ilyenek és valami 200 000-es kategóriát említettek.
Mivel 192 cm vagyok hosszú lábakkal, állítható ülőlap és háttámla távolság fontos lenne. Kartámla, guriga nem kell (ha lehet).
Merre, mit keressek? Bármi infóért köszönet! -
WayneGace
őstag
Nektek az arenaracer titanról a nyaktámasz pántja nem csúszik fel ezáltal le a székrő?
-
-
Barnikk
friss újonc
Sziasztok!
Széket szeretnék venni én is, de nem tudok dönteni.
Nagyjából az igények:
-Maximum olyan 80-100k-ig.
-Inkább a szövetet preferálom.
-185 cm magas vagyok, viszont csak olyan 65 kiló.
-Derék és fej párnás széket szeretnék.Milyen márkában érdemes gondolkozni? Melyek a legmegbízhatóbbak?
Előre is köszi a válaszokat.
-
speed471
aktív tag
Most szövet van itthon, érzékeny a bőröm....
Akkor a PRIME™ 2.0 PU Leather gondolom mű bőr....
Melyikbe izzadt bele az ember kevésbé?
Itt ajanlották az ArenaRacert, csak van egy kis bibi!Az összes ami megfelelt volna az ülő rész vagy varrot vagy van benne egy csík amely kényelmetlenné teszi ( kiprobáltam itthon őket) a Titánnak sima az ülőfelülete.
Arról nem beszélve hogy a kialitott Arena Racer befelé dőlt... az már hibás volt a két eladó össze is veszett hogy az olyan, mondom ne hülyícsetek már, a többi nem lejt így aztán elismerték a hibát, ez egy 140 000ft széknél szerintem nem megengedett! Azt mondták nem rég rakták ki... hát szégyen, az itthoni 30 000ft székem kényelmesebb..
Ez egyéni vélemény!!Secretlab -ból melyiket javasolnád? (Javasolnátok?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest