- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nagyot megy most az Amd ezekkel a kézi konzolokkal!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Solten
őstag
Jo dontes.
Saor Alba
-
consono
nagyúr
Hát ez is meg a Stem Deck is tablet valahol Touch screen, a paraméterek meg azok, amiket kértél. Oprendszert nem mondtál...
Ja, hogy tablet méretben kellene ez a vas? Arra még várni kell, hogy ne főjön meg 4-5mm-ben.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Diopapa
addikt
Nem értem, miért nem raknak rá legalább egy tapipadot, a Legion GO-n (és persze a Decken) kívül talán nincs egyiken sem (Ally, Claw)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tibaimp
nagyúr
válasz Peaceliker #7 üzenetére
Az lesz az!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Ájvé
veterán
Csak azért írtam, mert szerintem ez nagyobb üzlet az AMD-nek, de Steam Deck is és a többi "handheld PC" is biztos sokat hoz neki, de azért 50 millió PS5 és több mint 117 millió PS4 (Xboxról már nem is beszélve) jóval nagyobb biznisz, szóval szerintem is szép, de konzolokkal nagyon nagyot kaszált szerintem.
-
Ájvé
veterán
Hát igen, Intel későn lépett és nincs GPU-ja amivel tudna versenyezni, Nvidia meg nem rendelkezik CPU-val (illetve asztali nincs, ARM-el volt ügye ultra hordozható szegmensbe (Tegra, ami Nintendo Switchben is van, ezzel nagyot kaszált az Nvidia, 132 millió eladás és leginkább azért nem tud folytatódni, mert leállítja a Tegra X1 gyártását), így némileg könnyebb dolga van az AMD-nek, Sony PS3 után biztos nem akart egy vagon pénzt költeni a fejlesztésbe és inkább AMD-vel csinálta(tta). Biztos hogy ezekkel a "handheld PC"-kel sokat nyert az AMD, főleg hogy ahogy hallom asztali PC piac nem nagyon arat mostanság.
-
consono
nagyúr
Most már van, az Intel Core Ultra 7 az integrált Arc GPU-val veri a tesztek alapján az AMD Z1 Extreme-et. Én a driverektől félnék inkább Intel oldalon, mert a Starfield pl. nem volt támogatott Arc GPU-n nagyon nagyon sokáig...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
válasz Peaceliker #15 üzenetére
Dave2D-nél volt preview, ott ez volt:
Itt a video: [link]Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Ott van: 30W vs 25 a ROG Ally. Viszont az MSI-ben nagyobb az akksi, 50%-kal hosszabb üzemidőt jósolnak (amit a fogyasztást nézve nem értek).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Peaceliker
addikt
Na ezt nem vágtam én sem. De állítólag Intel lap tud valami varázslatot. Azért elég érdekes a felépítése.
Ha tényleg tud olyan üzemidőt ally erővel (de még ha picit alatta is akár), nem süti meg az sd t és esetleg kényelmes is az a markolat (nekem ally nagyon nem az), akkor még lehet rá is kívánok.
Illetve erre elvileg könnyebb külső vga t dugni. Ami engem nem érdekel de sokakat igen. Nem mindegy hogy ally hoz csak saját van csilliárdért és még csak nem is kapni"Oh my Goa'uld!"
-
consono
nagyúr
válasz Peaceliker #19 üzenetére
Lehet, hogy ez az 50% az 8 efficient core-ból meg a 2 low power efficient core-ból jön majd ki valahogy, ha nem 35W-on, hanem mondjuk 15-ön meg a gép. Én is nagyon kíváncsi leszek mit varázsoltak.
-
Ájvé
veterán
Most már (ezt mondjuk nem tudtam, köszi), de AMD már évekkel ezelőtt meglépte, elkezdte az APU egységet, integrálta a GPU-t amire legtöbb PC-s legyintett és hova jutott (PC-ek persze továbbra is legyintenek).
Driver mindig sarkalatos pont, szerintem Nvidia legjobb ezen a téren, mindegy milyen jó egy kártya ha támogatás gyenge vagy rosszul optimalizált. -
consono
nagyúr
Csak nem lesz itt semmiféle SteamOS, vagy HoloISO, Windows 11-el jön: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Sanyo PLV Z700 Full HD 3LCD házimozi projektor
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- I5 10400F- 16 GB 3200 MHz DDR4- 500GB SSD garanciás TUF GAMING WIFI gamer alap
- Beafon R222 4G / 4G+ LTE Cat7 Sim kártyás WiFi router hotspot modem - FÜGGETLEN - antennákkal
- Iphone 7 rosegold 32gb független akku :100% (kis hibás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest