Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Videós, mozgóképes topik
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az elmúlt harminc évben rengeteg gépet telepítettem. A jelszavakat vagy a tulaj találta ki, vagy ha én adtam, akkor megkapta őket. Mindig fölhívtam a figyelmet, hogy őrizzék meg. Aztán évekig nem kellettek, amikor meg mégis igen, na akkor jött a baj, hogy már fogalmuk sincs. Te általában power user hozzáállást feltételezel bácsiktól meg háziasszonyoktól. Anyukám 85 éves, jól használja a gépet. Excel, word, köremail, ügyintézés, webes vásárlás megy minden. De a jelszavakkal a világból ki lehet kergetni. Ügyfélkapun muszáj két évente változtatni, valami megjegyezhetetlen sorozatra. Állandóan gond van vele. Ha a Bitlocker baromság pont akkor jönne elő amikor nem vagyok a közelben, nem tudná megoldani. És hiába lenne MS fiókja, annak meg a gépen lenne a jelszava. Az meg aztán marha biztonságos, hogy mindent lejelszavazunk meg bitlockerezünk, azokat meg kis cetliken a monitor mellé ragasztva tárolja a tulaj, hogy mindig meg legyen.
Ha nagy ritkán új helyre megyek valami gépkarbantartásra, az szinte biztos, hogy amikor kérdezem a admin, wifi stb jelszavakat, azt se tudják miről beszélek. Mivel a Win otthoni rendszer is, ezért ezt a részt bolondbiztosabbá kéne tenni. -
worxland
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Bezzeg a te mikrokörnyezetedben szerzett tapasztalat feljogosít téged arra, hogy megcáfold, amit írtam. Értem.
"általában ott bukó ez az átlagos felhasználós mese" - te hoztad fel az átlag felhasználót, így akkor most egy kicsit vitatkozz magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest