Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok,
Epicen ingyenes most az Elite Dangerous. A kérdés, h ebben a verzióban van VR támogatás?
-
Davidgta
csendes tag
Kedves Fórum társak! A Hellblade: Senua's Sacrifice játék érdekel engem. A kérdés, h ezt hogyan is tudnám a legolcsóbban megvenni? A Steam oldalán mintha két kiadás létezne. (30Euro) Az alap és a VR. Nyilván a VR editionhoz elengedetthetetlen alap játék megléte. Külön nem is kapni, sőt a VR verzióra nem is ír árat. Na de az Eneba kulcsos oldalon pedig van egy Steames kiadás kicsivel több mint 3500Ft-ért(Hellblade: Senua's Sacrifice Steam Key GLOBAL) és van egy kimondottan VR 5000Ft-ért,(Hellblade: Senua's Sacrifice + VR Edition GOG.com Key GLOBAL) de ez GOG.com platformos. Ha megveszem a sima Steames kulcsot az Eneban megkapom a VR verziót hozzá? Illetve ez így van e sima Stemnél is? Továbbá ez a GOG verzió is (ha ezt venném) a SteamVR-t indítja el nem?
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok! Sima Oculus Riftem van. A kérdés, hogy a Dirt 2.0-t megvehetem Steamen is vagy muszáj Oculus storeban vásárolnom? Steamen olcsóbb most ezért kérdem. Steam adatlapján az áll, hogy Vive támogatott csak. Ez igaz?
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok! Van most Nvida oldalon egy etalon videokártya driver verzió ami alá ne menjek, vagy épp felé? Hosszú idő óta nem frissítettem de most lehet kéne és nem akarok hibásba vagy nem kompatibilisbe futni. Egyáltalán fenn áll e még a probléma, hogy a legfrissebb nem ajánlott? (Oculust használok)
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok! Gyors kérdés. Az Oculus-hoz kapott Xbox One kontroller wireless adapterét tönkretettem. Ami már mostanában kapható vékonyabb, frissített kiadás ugyanúgy jó nekem a kontrollerrel? Működik vele igaz?
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis feedback. Én vagyok akinek elromlott a bal fülese a Riftjén. 2 éves vásárlási dátumforduló előtt nemsokkal. Magyar MM-be volt vásárolva. MM levelezett Oculusszal, h 1 vagy 2 év e a gari/jotálás/szavatosság stb.(Mert ők sem tudták) Oculus visszalökte, h 1 év és semmi sem jár rá (javítás stb.) Én mondom mutatom MM-nek EU-ban vásárolva 2 évet ír az Oculus is. A MM fordulut a forgalmazóhoz, h akkor javísák meg. Nem találtak szervizt aki hozzányúlt volna. Így végül kártalanítottak. Visszadták az akkori vásárlási árat Úgyhogy MM-nek hála és vásárlóbarát hozzállásának köszönhetően jól jövök ki a sztoriból. Innentől a kérdés, h én még nem a bundl-t vásároltam, és így itthon van most a Touch-om és 2db szenzorom.(1db útólag vásárólva) Ennek köszönhetően csak HMD- vásárolnék+1db szenzort. A korábban ingyenesen kapott jatékok a Touch-hoz megmaradnak? De ha most mégis bundl-t vennék (jelenleg nincs akkor ár külömbség, h megérje csak HMD-t venni újjonnan) és a Touch-ot és szenzort eladnám belőle mikén alakulna az account-om ingyenes játékaim felhozatala és a vásáolt játékaim? Illetve az app miként azonósít be? Facebook profillal öszekötve az app amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok! Következő a problémám és mire számíthatok? Vásároltam 2016(!) decemberében egy Oculust egy magyarországi Media Markt-ból. Még az Xone-os konrollerrel stb. Ma reggelre a bal oldali fülese megadta magát, nem szólalt meg (szétszedtem, összeraktam, de semmi nem változott). Ma visszavittem blokkal, a vevőszolgálaton tanácstalanul tanakodtak telefonálgattak jobbra és balra, hogy mennyi is a garancia rá, vagy mennyi is a jótállás stb.(forgalmazót hívták?) (Magyar jogszabály 2 év EU-s 1 év?) Végül nem tudták eldönteni és nem tudtak okosat sem mondani telefonjuk túlvégéről sem, így bevették és elküldték elvileg szervízre. Kérdeztem mire számítsak javítás, csere, levásárlás? Nem tudtak rá érdemi válasszal szolgálni, 15 nap múlva jelentkeznek, ezt mondták. Próbáltam leadni minden tartozékával, de a kontroller kimaradt(nem szóltak érte, nem is sejtik szerintem, hogy volt hozzá). Bonyolítja a dolgot, hogy én a Touch megjelenésekor vettem egy Touch-ot is, ehhez jár ugye a plusz szenzor illetve vettem még egy 3. szenzort kb. idén januárban, szóval igazság szerint fogalmam sincs melyik szenzort csomagoltam nekik vissza. Lesz-e ebből problémám? Bárki bármit tapasztalt Magyarországon vásárolt Oculusos szervizeléssel kapcsolatban? Kelet-Európa, Magyarország nem támogatott terület Oculus számára, mi nem vagyunk ország kérdéskör stb.? Hardvert nem vehettem anno magyar bankkártyával, de szoftvert igen. Szóval a semmi jón kívül mire számítsak?
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég rendeltem egy Inateck usb-s bővítőkártyát az Amazon.de-ről. Előre kifizetve. A kérdés, hogy jól gondolom e, hogy a posta hozza ki és egy értesítés lesz a postaládában amikor a csomag átvehető? Csak mert az Amazon utoljára azt írta, hogy várható kiszállítás szept. 19-e, de ma/tegnap sehol semmi. Hozzáteszem napközben nem vagyok otthon, hogy kopogott e a postás. Valakinek tapasztalat? Ja és nyomon követési számot nem kaptam.
-
Davidgta
csendes tag
válasz Dyingsoul #13596 üzenetére
Dyingsoul: Huhh. Köszönöm a segítséget! Végülis sikerült, de megizzattam elötte. Abból a leírásból próbáltam kb. mindent de sehogysem ment. Aztán kicsit jobban körülnézve jobb oldalt felül a library storeban van olyan filter, h include hidden. Na azt átálltva már megjelenik, ezután a játék 3kis pont menüfüljében lesz egy unhidden menű. És voalá De mire rájöttem 3x uninstall/telepít ezt/azt a fájlt töröl stb Leírtam mert másnak hátha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
Hali
Oculus storeban a libraryban lévő egy korábban megvásárolt játékra rámentem, Hidera véletlen. Ezt hogy lehet visszavonni? Most így ügye nem látom az appjaim közt
-
Davidgta
csendes tag
Én is most vettem meg Régóta vártam és elég jó game lett. Én Oculus store-ból húztam be és volt még 15 dollárom a korábbi leállás miatt. Szóval így nagyon megérte az egyenlőre még csak 10 zeneszám ellenére is. (ez később remélem bővül) Illetve végre egy játék, amit a barátnőm is rendkívüli módon élvez
-
Davidgta
csendes tag
Hali Mindenki! Én is megkaptam a magam jussát A kérdés, hogy van pár játékom ami úgy gondolom és az itt olvasottak alapján alap mű. De a kérdés, hogy most Arktika1 vagy Lone Echo-t(ez kicsit most borsos áron van most, várni kéne egy leárazást) vennétek? Vagy Duck Season-t próbálta itt valaki? Kis nosztalgia miatt nagyon bejön vidik alapján
-
Davidgta
csendes tag
válasz Tomdriver #11829 üzenetére
Tényleg nem enged magyar bankkártyával fizetni hardverért Nekem ügye ismerős hozza majd a 3. szenzort Franciaországból és csak úgy sikerült megrendelni, hogy ő beregelt és ő is fizetett. Nem engedte, hogy szállítási cím francia de én fizessek. Korábban a store-ból számtalan játékot vettem egyébként. Eddig nem kelett inateck kártyát vennem, ment minden alaplapról két szenzorral, pedig van Rift melett g27 meg miegymás. Most ez már necces lesz gondolom
-
Davidgta
csendes tag
válasz kiskuplung #11801 üzenetére
Ismerős kint él Párizsban. Pont most gondolkodom, hogy hozzájuk rendelek az Oculustól szenzort. A 69€-n kívül volna postaköltség is? Azt tudni mennyi? Vagy tapasztalat valakinek, bármilyen az Oculustól való rendeléssel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy csak Steam-en és HTC Vive-ra megjelent játékot Oculusomban futtassam? Sömmad VR-ról van szó egyébként. Kontrollerek működnének?
-
Davidgta
csendes tag
Köszi! Sikerült. Törés nélkül
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kérdéssel fordulok felétek, hogy az oculus szenzorát hogy tudom szétszedni? Mármint a kis rudat? Felakarom fogatni a falra, és ahhoz nem kell a talpa nekem. Tekerős vagy pattintós?
-
Davidgta
csendes tag
válasz Németh Péter #9663 üzenetére
Németh Péter Ezt a white listet hol tudom pontosan megnézni? Liket tudsz adni? Köszi!
-
-
Davidgta
csendes tag
Igen, igen azt tudom, h ott egy kicsit kibillen a mérleg az egyensúlyból. De azt nem tudom, h az Oculus mint program, vagy mint alóla indított játékok fel vannak e készítve/kihasználják e a 8 szálat. Ezért kérdeztem. Illetve ha van jó áron csere lehetőség megéri e egyáltalán. Köszönöm véleményed.
-
Davidgta
csendes tag
Hali!
Olvasgattam ma, és többször felmerült, h dedikált usb 3.0 kártya vagy proci(FX) csere legyen e. Ehhez kismértékben kötődően a kérdésem az volna, h jelenleg egy GTX 1070 mellett egy I5 4690K van 4.5Ghz húzva.(vedókártya is húzott, stabil 1987Mhz) Szerintetek lenne érdembeli előre lépés ha procit cserélném egy I7 4790K-ra? Ez alapból 4.5Ghz a turbó frekvenciája. Házam szellőzése jó és a pocihűtőm is úgy gondolom engedné annak is minimális húzását.(Nem gyári) Most proci használat 100%, videokártyáé 70%-80% és játékfüggően 100% között mozog. Néztem simán, 2d-ben, játékok alatt nem nagyon volna fps feljebb ugrás. Tekintettel, h 4mag 4szálnál többet nem igen használnak a játékok, de Oculus alatt/mellett futtatott játékok profitálnának e a 4mag 8 szálból? Remélem érthető a kérdésem Alaplap és ram-ot még nem cserélnék.
-
Davidgta
csendes tag
Windows (10) újratelepítése után, miután az Oculus setupot is telepítettem működik, elindul a First Contact de azon kívül más nem. Mármint látom a Library-ban a korábban vásárolt/kapott játékokat de insatlálás után nem indulnak el. Hibaüzi nincs. Valakinek ötlet?Sorry egyenlőre csak az Aircar nem megy. Fruit Ninja meg megy. Másnak van problémája az Aircar-al?
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
válasz kiskuplung #7820 üzenetére
kiskuplung: köszönöm igen!!
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Egy fórumtárs korábban linkelt egy videót amiben úgy tudott menni a játékban az ember, hogy nem kellett teleportálnia. Kvázi egy útvesztő volt a a játék. Egy lakásban játszódott. Pont ott voltak úgy a fordulások, hogy a maximális játékteret használta ki, mikor elérte a szélét mindig fordulni keltet. Nem találom a linket és a játék nevét sem tudom, de azt keresem valaki emlékszik rá?
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy a Rift ha jól tudom és a Touch is csak standby-ba kerül ha nem játszol vele. Nekem elég sokat megy a gép, (gondolom mint bárki másnak is) hogy nem a Rift-et használod. Ilyenkor nem lehet valahogy kikapcsolni? Sőt asszem ha a gép is ki van kapcsolva akkor is melegszik valamelyest a Rift. Nem tesz rosszat neki hosszútávon? Meg amúgy is elég meleg van mostanság. Vélemények? Vagy ha gép amúgy is ki van kapcsolva a 220V is szüntessem meg? Ki tudnám kapcsolni a hosszabbítót amibe minden van dugva.
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Nyilván tisztában vagyok a Rift pontos minimum gépigényével, de kíváncsi vagyok a véleményetekre illetve ki mit tapasztalt? Szóval egy G1 Gaming Gtx1070 mellé, 16Gb DDR3 Cl9 melett elég e a 4690K? Egyenlőre alap órajelen nem tervezem húzni. Vagy ez már cpu limites így a Rift-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Davidgta
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt róla szó meg olvastam hasonlót is korábban de most nem találom.Szóval hogy lehet elindítani egy játékot úgy, hogy csak 45fps-el fusson? Jelenleg egy gtx970-em van amely kicsit kevés. A game win7 alatt 51-65 fps között rettentően ugrál illetve a "performance headroom" is. Ezáltal a játékban kicsit elmosódott lesznek az ellenfelek(RaceRoom Racing Experience a játék egyébként) Ugyan olyan beállítás csak win10 alatt ez stabil 45fps, a performance headroom is kiegyensúlyozottabb, és az ellenfelek elmosódása is megszűnik. Egy "home made" beviteli eszköz miatt win7-re vagyok kényszerülve, mert csak azzal működik. Ötlete valakinek?
-
Davidgta
csendes tag
-
Davidgta
csendes tag
válasz #54625216 #5766 üzenetére
Sziasztok!
Kérdeztétek itt, hogy Rift-hez mely játékokat adják ingyen. Nos én nem voltam előrendelő és nem is egyszerre vettem a Rift-et és a Touch-ot. Előbbít tavaly novemberben, utóbbit 1 hete. Nekem a Rift-hez járt a Lucky's Tale, a Touch-hoz pedig a Robo Recall. Ez a két game mindenkinek jár úgy tudom. Illetve van még pár nem számottevő demo. De ez a kettő, teljes game. Továbbá kérdeztétek, hogy hosszabbítás hogyan is miképp. Itt egy videó a hosszabbításról. Usb 3.0-as male to female, 4K-3D jel továbbítására alkalmas HDMI plusz egy female to female toldóra van szűkség. De linkel is alatta mindent. Vagy itt van mindenféle gyári kiegészítő.
Remélem tudtam segíteni, én ezeket az infokat tudtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest