Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v3g374
tag
válasz
v3g374 #53400 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült kideríteni a probléma okát, viszont részleges megoldást találtam rá. Ha a mobil oculus appban developer módban a kontrasztot vagy mit teljesen leveszem, akkor sokkal világosabb a kép és megszűnik ez a fényerősség váltakozás. Viszont így meg túl fényes a kép.
Akkor szerintetek ez garanciális cserés?
-
v3g374
tag
Sziasztok!
Végül mégis Quest2 vásárlás lett a vége. Azóta tesztelgetem és vannak kérdéseim, de most csak legfontosabbat mondom, mert azon gondolkodom hogy lehet garanciális cseréltetni kellene.
Szóval valami baj lehet a HMD-vel, mert olyasmit produkál, hogy ahogy nézelődök random a fényerő vagy kontraszt fene se tudja megváltozik, aztán vissza. Már az őrületbe kergetve engem ezzel. Kicsit olyan a dolog, hogy sötétebb lesz a kép, ha bizonyos irányba pl. lefele nézek, vissza fel és megjavul. Sajnos nehéz körülírni, de kb. ez a helyzet. Amúgy is mintha túl sötét lenne a cucc, Alyx alatt volt néhány hely eddig, ahol sz*rt sem láttam pl.
Úgyanúgy jön a hiba a STEAM home-ba és a Quest home-ba is. Tehát magával a HMD-vel van valami.Ti találkoztatok már ezzel a hibajelenséggel? Van valami ötletetek?
-
v3g374
tag
válasz
gubabela #53215 üzenetére
Köszi!
Sajnos combosabb kártya nem játszik a pénztárcám miatt, max. 150k-ig tudok elmenni. 3060 ti-t láttam jóval olcsóbban is, az jó vétel lehet akkor számomra. 4060 esetleg nem időtállóbb?
A quest 2-3-on morfondírozok még, hogy megéri-e várni, quest drágább lesz, mint most a quest 2. -
v3g374
tag
Sziasztok!
A héten próbáltam először vr-t a PlayVR-nál (Nem reklám
) és eldöntöttem hogy kell otthonra is. Ott Vive Pro-val próbáltam HL Alyx-ot. Namost nézegetve a Vive árát, pénztárcám ezt nem engedi meg + VGA-t is vennem kell hozzá. Szóval esélytelen. Látom a Quest 2-t, ami jó lehet, de visszaolvasgatva úgy döntöttem, hogy megéri várni néhány hetet a Quest 3-ra.
Jelenlegi konfigom i3-12100f + 1050 ti (ezt cserélném 4060-ra vagy 3060 Ti-ra). Milyen élményre számíthatok Alyx alatt itthon a Quest 2-vel a Vive-hoz képest? Egyelőre Alyx a lényeg, meg páromnak a Beat Saber.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest