Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
GL820
tag
Én is próbáltam az ARAYA-t, nagyon jó. Az émelygés ellen én azt szoktam csinálni, hogy állva játszok, így nincs semmi émelygés vagy hányinger, max egy pici szédülés mikor az ember megindul a játékban. A gond csak az, hogy ez a játék csak billentyűzet+egér kombót támogat, amit állva elég nehéz lenne használni. Viszont a Vanishing of Ethan Carter állva és controllerel teljesen élvezhető, míg ülve már kb 1 perc után forog tőle a gyomrom.
-
Raymond
félisten
All 53 Oculus Touch Launch Titles Confirmed
Plusz ott a SteamVR cuccok.
#4396: Nem jott meg mail szallitasrol igy max hetfon kuldhetik. Visszaneztem, a Rift masnapra itt volt igy ha hetfon kuldik akkor meg az Amazont visszamondhatom.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Igen szemuveggel nagyon vigyazni kell, mert a lencseket hamar meg lehet karcolni, errol panaszkodtak a reddit-en eleget. El tudom kepzelni hogy igy van, mert nalam is megvan ami nalad, hogy hamar maszatos lesz es ha mar ilyen konnyu szemuveg nelkul hozzaerni akkor szemuveggel nem lehet egyszeru a hasznalata.
-
Raymond
félisten
Nem kell a SteamVR, csak az Oculus softver. Kicsit idegesito hogy az egesz batar Home mindig fut es nem eleg neki valami egyszeubb service, de ez van. A SteamVR csak a SteamVR jatekoknak kell, ha egy jatekba be van epitve Rift tamogatas az menni fog a SteamVR nelkul is. Egyebkent ha veszel jatekokat akkor erdemes eloszor a Steam-et megnezni hogy van-e ott es ott megvenni, ugyanugy mukodni fog. Az Oculus Store csak olyanokra kell amik a Steam-en nincsenek meg.
Az Oculus Store-hoz meg annyit hogy erdemes az elejetol fogva oda telepiteni ahol van eleg hely, mert nem valtoztathatod es nem adhatsz hozza Library-kat mint a Steam-nel. Ez meg nem lenne gond, de sajnos ugy tunik a backup es restore nem megy rendesen. Sokan panaszkodtak erre hogy hiaba csinaljak ugy mint a leiras szerint, nem ismeri fel a jatekokat atrakas utan es nalam is ugyanez volt, huzhattam le ujra valami 70-80GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest