Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #44062 üzenetére
Egyelőre én még ott tartok, hogy egyáltalán lenne-e rá igény. Nevezni lehet bármennyit szerintem. Mondjuk azért ésszerű keretek között mert ilyen 100 tagú listát azért meredek lenne szavazásra bocsátani, de egyelőre maradjunk abban, hogy lehet többet is nevezni amíg nincs sok, aztán ha sok összejön akkor húzunk egy vonalat és onnantól mondjuk max 3-at lehet nevezni /fő.
A nevezésekhez készítettem egy google sheet-et, amit én fogok szerkeszteni, de olvasásra bárki megnyithatja, kommentelni is lehet a táblázatban.
A nevezéseket lehet komment formájában is közvetlenül a táblázatba küldeni vagy itt hozzászólás formájában megírni.
"Játék neve | Megjelenés időpontja | URL"
Egyelőre a nevezésekhez ennyi adat elég, az eredményhirdetéskor majd kibeszéljük úgyis a dolgokat.#44061Busterftw: Igen, ezért is gondoltam, hogy jó lenne egy (vagy akár több) ilyet tartani, mert sok új ember jött a topikba és sokan még mindig csak read-only módban vannak itt is jelen, őket is talán tudjuk segíteni egy ilyen akcióval.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest