-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
W00dyka
tag
válasz PLackó16 #3787 üzenetére
Egyáltalán nem zavaró, mert szinte nincs ahogy azt előttem is irták.......
Nekem ez még azért is volt még fontosabb, mert 3 ponton támaszkodott fel igy a fejemre a headset ( tarkó fölötti rész, homlok , arccsont ) és igy már hosszas értsd 3 óra endurance versenyzésnél sem éreztem nyomó érzést , ami a "billentés" előtt kimondottan zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
addikt
válasz PLackó16 #3787 üzenetére
Semennyire sem zavaró, ráadásul nálam eddig mindenki be tudta úgy állítani aki próbálta, hogy ne szűrődjön be fény. Szerintem sokan nem is tudják hogy magát a hmd-t lehet billenteni is a két műanyag szár végén fel/le, ezzel pl tökéletesen be lehet zárni az orrnál levő kis rést (már ha van egyáltalán).
Szóval nem tudom kik írják ezt, de pont múlt pénteken esett meg, hogy behoztam a céghez a Riftet, egy laikus kolléga pedig felpróbálta kikapcsolt állapotban (kíváncsi volt rá hogy mennyire kényelmes), és az első mondata az volt meglepetten hogy "azért ki van ez találva, semmi fény nem szűrődik be!". Mindezt úgy, hogy az ablak előtt állt, és ugye a kijelző is ki volt kapcsolva a Riftben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest