Hirdetés
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Az ebay-es árak nem 10-15%-kal olcsóbbak, pl most amit linkeltem az 100k szállítással együtt, míg az általad is linkelt Bluepower gyártói honlapon 590 ajró, ami több, mint 170.000FT.
Nyilván Kínából jönnének az ebay-en rendelt fejegységek, ott meg minden adózási kiskaput kihasználnak, nem véletlen az ekkora árkülönbség.Attól függetlenül, h két évjáratcsoportra bontja a fejegységeket, szerintem az S60-hoz való két típus bármelyike jó az összes S60-ba, szimplán, ha valaki a HU650-es rádiót cseréli le mondjuk BLP-890-re, akkor muszáj lesz vásárolni mellé pohártartót, vagy telefon egységet.
128mb RAM, 600mhz körüli proci, Win CE alapokon.
Ez kb. egy 7 - 8 éves PDA konfignak felel meg. (De jó is volt annó, az első PDA-m egy Fujitsu N560 pont ilyen specifikációkkal bírt.)
Csodákra nyilván nem lehet számítani, IGO8-at, divx-eket elviszi, és ennyi.Nekem ezért is szimpatikusabb a gyári monitoros megoldás.
Egy részből az a távolság, illetve magasság biztonságtechnikailag kedvezőbb (éppen hogy csak el kell nézni, és átfókuszálni, míg a dupla DIN-nél erősen le kell nézni, nem beszélve arról, h ezek a 800x480 TN paneleknek elég gyatra a betekintési szöge.)
Csak azt kellene megoldani, h egy távirányítóról legyen aktiválható külön a monitor, és a GPS aktiválása.
S, így lehetne rá kötni tolatókamerát is.
A Nav N Go-nak egyébként van egy ún. Limousine nevő dobozkája, amely pont ilyen célra készült, de br 160.000 Ft-ot szerintem baromira nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest