- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Látásvizsgálaton voltam, és nem értek valamit. Sikerült a jobb szememhez egy olyan próbalencsét találni, amivel tényleg tökéletesen láttam. De mégsem azt írták fel nekem, hanem egy negyed dioptriával gyengébbet, mert az megzavarja az agyat, ha a jobb szememmel látnék most jobban úgy, hogy eddig a bal szememmel láttam jobban.
Honnan tudja aki vizsgál, hogy eddig a bal szememmel láttam jobban? Mert ugyan a korábbi vizsgálatom eredménye megvolt nekik, de a mostani szemüvegemmel nem nézték meg, hogy melyik szememmel látok jobban.
Kaptam más fórumon olyan választ, hogy az nem jó, ha túl van korrigálva, de létezik, hogy túl van korrigálva, ha tényleg tökéletesen látok vele?
Szeretnék rájönni, hogy miért nem hordhatok olyan szemüveget, amivel tökéletesen látnék... ha tényleg nem lenne jó, elfogadom, de szeretném megérteni az okát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest