- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
dabadab #1661 üzenetére
Konkrétan van 3 sqlplus és 1 sqlldr parancs, ami meghal ha pl nincs adatbázis kapcsolat, vagy a fájlban valami rossz. Ilyenkor meg megáll a script, ekkor lenne jó, pl egy exception. Vagy ha azt mondom, hogy:
sql=trap sqlplus
akkor ezt visszatér valami értékkel? Elég hülyén van megcsinálva a 2 sql error kezelése, vagy csak én vagyok béna. Nem tudom.
Az sqlplus-hoz csak spool fájl van, amibe visszaírja az eredményt. Az sqlldr meg paraméteresen van error log fájl, de ott van, hogy 10 percig tölti az adatbázisba az adatokat és nem tudom, hogy mi a baja.Ami még fura nekem, hogy a legtöbb esetben hiba nélkül fut a script, ha így indítom el
bash pelda.sh, de ha mögé teszek egy & jelet, akkor már 10/10 alkalommal lehal.
Solaris serveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest