- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Jester01 #1250 üzenetére
Szia!
Ez is rendben van, tökéletesen megy nálam is.
A söröket hova küldjem?
Gondolom ezt lenne célszerű használni.
De alapból a host parncsot nem ismerte, mert arra a következő választ kaptam.
-ash: host: not foundJobb ötlet híján telepítettem ezt
bind-host 9.9.1-P3-1 bind simple DNS client
és innentől kezdve ez is ment.Mondtad, hogy láttad az eredeti scriptet és elszörnyülködtél rajta. Ettől függetlenül lehet még azzal kapcsolatban kérdésem, vagy ne hergeljelek vele tovább?
Mert van benne még egy ilyen grep | awk | grep sor , (kettő, de szinte ugyanaz) amit ha rendbe lehetne hozni nem is zaklatnálak tovább.
Ráadásul úgy vettem észre, hogy néha ki is akasztja a scriptet.
Ami azt jelenti, hogy váratlanul leáll syntax error hibával, de kétszer- háromszor újraindítva lefut rendesen.Ez az egész egy routeren fut. Van benne egy csomó monitorozó lehetőség, de olyan nagy az erőforrásigénye azoknak, hogy nem érdemes használni. Az rrdtool-t, ami gyűjti az adatokat és rajzolja a grafikonokat, meg észre sem venni, hogy megy a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest