Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi napokban estem át egy mailmigráláson, aminek során az eddigi masszívan gtalkra használt mailcímemet töröltem, de előtte lementettem HTML formátumba a beszélgetéseimet. Mivel ezt scripttel csináltam, ezért a filenevek nemigen értelmesek.
Amire szükségem lenne, az egy olyan script, amivel a html-ben található szöveg alapján átnevezhetném a beszélgetéseket.
Értsd: A HTML file-ok tartalmazzák a következő sort: "Chat with XY". Szeretném ezt az XY-t kiemelni és hozzácsapni a filenév elejéhez.
Tehát ha eddig az volt a file neve, hogy 1234_54321.html, akkor a script lefuttatása után legyen az, hogy XY_1234_54321.html.Kérdésem, hogy tudnátok-e segíteni legalább abban, hogy hogyan induljak el.
Például fogalmam sincs róla, hogy egyáltalán hogyan tudok tömeges átnevezést végrehajtani, valamint hogy tömeges átnevezésnél hogyan adhatok meg olyan változót, amivel kiegészíthetem a fileneveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest