Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
bambano #1255 üzenetére
Természetesen igen, érzem, ezért is írtam, amit írtam, hogy kérdezhetek-e.
Az openwrt wiki-n találtam, az egészet, jól hangzott, kipróbáltam, nem működött és addig-addig alakítgattam,a míg sikerült belőle grafikonokat gyártani.
Ezen a részen nem alakítottam semmit ez teljesen ugyanaz, mint a leírásban
És van még benne több ilyen is
Most, hogy már működik és felvilágosítottatok arról, hogy egyébként úgy sz.r, ahogy van gondoltam valahogy egy kicsit rendbe kéne rakni és én is tanulok belőle valamit... talán, hisz' tele csuporba már nehéz tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest