- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Vadernagyúr #9142 üzenetére
Szép, de... van ezen angol nyelv?
Nekem is jött egy germán cucc, ezen van angol is, meg még olasz, stb, szal a borító nem érdekel, ha cserébe harmadáras volt (vs UK import):
Crash'n'Burn
Nem burnout, inkább ilyen destruction derby szerűség. Sok autó, nitro, lángok, olajfoltok, törések, tömegkarambolok.
Hiába veszem le az AI-t a minimumra (75%), akkor is nehéz, kb sose tudok nyerni, ilyen második-harmadik ami jó menetből összejön.
LAN nincs, 16:9 támogatás igen, ráadásul akár 720p/60 is ráerőltethető (nyilván akkorára méreteződik a kép, nem ilyen felbontásban fut).Ismeri valaki? Próbáltátok már? Én csak nem olyan régen találkoztam vele, ps2 korszak is anno kimaradt, szal nem tudom ez mennyire ismert cím
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest