- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #4926 üzenetére
Szerintem mindenképp a gyári gondolom én. Tehát a KHS típusú fejek de aztán a fene tudja mivel úgy tudom hogy nagyon sok Fat gépbe rakják már ezt HD7-es lézert és arra sem hallottam panaszt. Legjobb ha szevizest kérdezel hisz ha valakik akkor ők tudják ezt a legjobban.
Aramir: Én egy percig sem vitatkoztam vele és a jövőben sem akarok! Csupán jót mulattam az egészen.
Attól hogy valaki önzetlenül próbál segíteni nem tudom miért kell ilyeneket feltételezni. Nem tudok másra gondolni minthogy magából indul ki. Ha neki ennyire nincs élete hogy azt tartja a legfontosabbnak hogy kinek milyen az avatarja meg a rangja akkor egészségére. Én személy szerint magasról letojom az arcképemet hisz ez van nekem beállítva amióta regisztráltam ide az apróra arra meg pláne tojok hogy mi a rangom alatta. Véleményem szerint nem ettől lesz itt ember az ember hanem a neve mellett lévő pozitívoktól. Ennyi!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- League of Legends
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest